Type to search

Basket league Προμηθέας Πάτρας

Basket League: Ο Προμηθέας ενεργοποίησε τη «βόμβα» με Φράνκαμπ

Share

Ο Προμηθέας ήρθε σε συμφωνία με τον ποιοτικό Αμερικανό γκαρντ, Κόνερ Φράνκαμπ, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση και θα φορέσει τη φανέλα των Πατρινών.

 

Μία πολύ σημαντική προσθήκη στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας του Ηλία Ζούρου, η οποία κινήθηκε με αστραπιαίες κινήσεις έτσι ώστε να αποσπάσει την υπογραφή του Αμερικανού που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

 

Ο παίκτης αναμένεται να καταφτάσει στη χώρα μας την Τρίτη 5 Απρίλη και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Σημαντικό επίσης να αναφέρουμε, πως οι δύο πλευρές θα προβούν σε επίσημες ανακοινώσεις εφόσον ο Αμπντούλ Γκάντι αποτελέσει παρελθόν και ελευθερωθεί μια θέση ξένου.

 

Ο Κόνερ Φράνκαμπ δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στη χώρα μας. Τη σεζόν 2019-2020 φόρεσε τη φανέλα του Ρεθύμνου. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη βουλγαρική Μπερόε, ενώ μετα τους Κρητικούς μεταπήδησε στην ισπανική Μούρθια και φέτος αγωνίστηκε με τά χρώματα της Ζενίτ σε ρωσικό πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Υπήρξε ένας από τους πιο πολύτιμους παίκτες της ρωσικής ομάδας κι ένας από τους παράγοντες της καλής της πορείας στην Ευρωλίγκα (μέχρι να αποβληθούν οι ρωσικές ομάδες από τη διοργάνωση) μετρώντας 7,8 πόντους και 1,4 ασίστ ανά ματς. Πρόκειται αναμφίβολα για μια μεταγραφή από το πάνω ράφι για τους Πατρινούς και αναμένεται να βοηθήσει δίνοντας σημαντικές λύσεις.

 

 

Επιμέλεια: Βασίλης Κατσανιώτης

 

Φωτογραφία: www.sport-fm.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *