Type to search

European Qualifiers FIFA Fifa world cup Ιταλία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O διασυρμός της Ιταλίας από τα ξένα μέσα ενημέρωσης

Share

 

Συντάκτης:Χρήστος Νικολόπουλος

Μετά και την αποτυχία να περάσει στο Μουντιάλ του 2018 που γινόταν στη Ρωσία, και 2η σφαλιάρα δέχτηκε από τη Βόρεια Μακεδονία και ουσιαστικά τελείωσε τις φιλοδοξίες τους για κάτι παραπάνω, οι Ιταλοί βλέπουν το παγκόσμιο κύπελλο σαν ένα μακρινό όνειρο.

Αυτό όμως δεν άφησε απαρατήρητο κανένα ξένο μέσο με εφημερίδες και ιστοσελίδες να αναφέρουν το κάζο που έπαθαν οι Ιταλοί απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία έχοντας οι Σκοπιανοί γκρεμίσει τις ελπίδες που είχανε οι γηπεδούχοι.

Η γαλλική εφημερίδα L’Equipe με μια εικόνα που ρέει σε απογοήτευσή του Βεράτι και με μια λεζάντα <<Η Ιταλία έχασε στη έρημο>>

H ισπανική Marca έχει τον Μπεράρντι στο αγωνιστικο χώρο ως φωτογραφία με το τίτλο να αναγράφει <<Η Βόρεια Μακεδονία είναι έκπληξη, ένα γκολ στο 90+2 από τον Τραικόφσκι σπάει όλες τις πιθανότητες>>.

Η Mundo Deportivo ισπανικών συμφερόντων <<Η Ιταλία πετάχτηκε έξω>>

ενώ η As <<μπλε τραγωδία>>.

Η αγγλική Daily Express με μια ατάκα (δηλητήριο) <<Μουντιάλ, η Μακεδονία ζαλίζει την Ιταλία>>.

Ό Τζόρτζιο Κιελλίνι αρχηγός της Γιουβέντους και ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ιταλίας, φανερά συγκινημένος από την αποτυχία της ομάδας του, λέει ότι είναι δύσκολο να το εξηγήσει, δε ήταν θέμα αλαζονείας απλά κάτι έλειπε. Λάθη κάνανε και το πλήρωσαν, είναι περήφανος που ανήκει σε αυτή την ομάδα με αυτόυς τους παίκτες, πρέπει να γίνει ένα καινούριο ξεκίνημα. Εύχεται ο Ρομπέρτο Μαντσίνι να παραμείνει στο πάγκο των Ατζούρι. Ένα restart και στόχος η κράτηση σκήπτρων για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και σε 4 χρόνια ραντεβού στο παγκόσμιο. Εφτασε εκεί και νιώθει καλά και πιστεύει ότι πρέπει να παίξουν το επόμενο.

Η Πορτογαλία θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Βόρεια Μακεδονία για μία θέση στο παγκόσμιο κύπελλο που γίνεται στο Κατάρ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *