Type to search

Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Κεντρική ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΟΛΟ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-12: Εύκολη νίκη για τον δικέφαλο στο Γουδή.

Share

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε τον Παοκ για την 4η αγωνιστική της Β φάσης Α1 ΠΟΛΟ ανδρών στο Δημοτικό Κολυμβητήριο στο Γουδή με τον δικέφαλο να κάνει επίδειξη ανωτερότητας και να συνεχίζει το κυνήγι του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο.


Οκτάλεπτα:  
0-3, 0-4, 0-1, 2-4

Ο Παοκ ήταν σαφώς ανώτερος από τον αντίπαλο του καθόλη την διάρκεια και είναι κάτι που φαίνεται και από τα οκτάλεπτα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια κει πίεζαν παντού. Αυτό έφερε ως αποτέλεσμα να έχουμε αρκετά φάουλ και από πολύ νωρίς την αντικατάσταση του Κεχαλάρη. Αυτό δεν πτόησε τον δικέφαλο αφού τελούσε πιστά το πλάνο του και δικαιώθηκε. Άφησε για τρία οκτάλεπτα το τριφύλλι στο 0 και κατάφερε να βρει γκολ και στον αιφνιδιασμό αλλά και σε κανονική ροή αγώνα. Πρώτοι σκόρερ για τον δικέφαλο Milardovic και Προσινικλής Νίκος με 3 γκολ. Ακολούθησε ο Coopman με 2 και για τους πράσινους τα γκολ πέτυχαν Σιαμάς και Εγνατιάδης.

ΠΑΟ:

Γαβαλάς, Δανουρδής, Ζαχόπουλος, Ξενάκης, Κουρλιάφτης, Κουρουπής, Σιαμάς (1), Πανταζόπουλος, Ρομπόπουλος, Χαρζηστεφάνου, Βέκκος, Παπαβασιλείου, Κρατημένος, Δευτεραίος, Εγνατιάδης (1)

ΠΑΟΚ:

Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας (1), Μηλάς, Προσινικλής Ν. (3), Μαρινάγης, Κεχαλάρης, Milaedovic (3), Σγουρίδης (1), Μπαγλατζής (1), Προσινικλής Π., Coopman (2), Κουγιουνής (1), Πατσίκας, Τόττης

 

 

?ΔΑΝΙΗΛ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *