Type to search

AEK ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΕΚ – ΑΟΝ Αμαζόνες 3-0: Στην τετράδα οι «κιτρινόμαυρες»

Share

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 σετ των Αμαζόνων και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μια στροφή πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών η ΑΕΚ φιλοξένησε στο κλειστό γήπεδο Απόστολος Κόντος στη Νέα Φιλαδέλφεια τις Αμαζόνες με σκοπό την νίκη και ένα καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία ενόψει και των επερχόμενων playoffs.

Με το πρώτο σερβις η «Ένωση» έδειξε τις διαθέσεις, γρήγορα προηγήθηκε με 3-0 και με πρωταγωνίστρια την Μπράουν εκτόξευσε το σκορ στο 13-7. Παρά την αντίδραση των Αμαζόνων το πρώτο σετ έκλεισε υπέρ των γηπεδούχων με 25-14.

Στο δεύτερο σετ η Μπράουν συνέχισε να κυριαρχεί στο φιλέ με άξιες συμπαραστάστριες τις Τέρελ και Βεργίδου η διαφορά ανέβηκε στο 14-7. Το σετ ολοκληρώθηκε με υπέρ της ΑΕΚ με 25-16.

Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και το τρίτο και τελευταίο σετ με την Μπράουν και Τέρελ να κάνουν το 16-9, με την πρώτη να πετυχαίνει και τον τελευταίο πόντο του σετ διαμορφώνοντας το τελικό 25-16 και χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα της.

Με αυτόν την νίκη η ΑΕΚ αναρριχήθηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα εκμεταλλευόμενη την ήττα του Άρη στην έδρα του στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με 3-1 από τον ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ (Κώστας Αρσενιάδης):  Μπράουν/ Μπελιά (λ), Κοσμά, Τέρελ, Βεργίδου, Βάντερ, Καββαδία,

ΑΟΝ Αμαζόνες (Βασίλης Πανδής): Κορρέ/ Σαμπάτη (λ), Παγώνη (λ), Σάντος, Αρβανιτοπούλου, Κασδοβασίλη, Μορέιρα, Γουάτκινς, Καραγκούνη, Μαστοράκη, Βυθούλκα

Επιμέλεια: Βασίλης Κατσανιώτης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *