Type to search

LEEDS UNITED Πρέμιερ Λιγκ

Γουλβς – Λιντς 2-3: Ανατροπή παραμονής για τα «παγώνια» στο Μολινό

Share

Η Λιντς με μια τρομερή επιστροφή από 2-0, έφυγε με ένα τεράστιο τρίποντο στην προσπάθεια παραμονής της στα σαλόνια της Πρεμιερ Λιγκ.

Ο Τζόνι στο 26′ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και  ο Τρινκάο στο 45+11′ ανέβασε το δείκτη στο 2-0. Ετσι, καθώς όλα έδειχναν άνετη επικράτηση των «Λύκων», ήρθε στο 53′ η φάση που έμελλε να σημαδέψει και την μετέπειτα εξέλιξη του παιχνιδιού. Ο Ραούλ Χιμένεθ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα με συνέπεια την αποβολή του.

 

Από τη στιγμή που άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες η Λιντς πήρε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια της και κατάφερε να μπει γρήγορα στο παιχνίδι μειώνοντας με τον Χάρισον σε 2-1 στο 63 για να έρθει ο Ροντρίγκο τρία λεπτά αργότερα να φέρει το ματς στα ίσια. Στο 90+1′ ο δεξιός οπισθοφύλακας των φιλοξενουμένων Άιλινγκ ολοκλήρωσε την ανατροπή και διαμόρφωσε το τελικό 3-2 υπέρ των «παγωνιών»

 

Με αυτή της νίκη η Λιντς ανέβηκε στους 30 βαθμούς και ξέφυγε οκτώ βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Γουλβς παρέμεινε στους 46 και στην όγδοη θέση σε απόσταση πέντε βαθμών από την τέταρτη θέση και την Άρσεναλ.

 

Γουλβς (Μπρούνο Λάγκε): Σα, Σαίς, Μπολί, Κόντι, Μουτίνιο, Νέβες (25′ λ.τ Τρινκάο), Αίτ- Νούρι, Τζόνι (90′ Φάμπιο Σίλβα), Ποντένσε (78′ Χουάνγκ), Ντεντόνκερ (90′ Τσικίνιο), Ραούλ Χιμένεθ

 

Λιντς (Τζέσε Μαρς): Μελιέρ (55′ λ.τ Κλάεσον), Αιλινγκ, Γιορέντε (40′ λ.τ Κοχ), Στρούικ, Ντάλας,  Κλιχ (45+9′ λ.τ Κρουσγουέλ), Φορσόου, Χάρισον, Τζέιμς, Ροντρίγκο, Μπάμφορντ (23′ λ.τ Γκρίνγουντ)

 

 

Επιμέλεια: Βασίλης Κατσανιώτης

 

Φωτογραφίες από:

 

www.sport-fm.gr

www.gazzetta.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *