Type to search

ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

«Δείξαμε χαρακτήρα και προκριθήκαμε παρά τις απουσίες»

Share

Ο προπονητής της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, χαιρέτισε την ανθεκτικότητα της ομάδας του μετά την πρόκριση στους οκτώ του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Η ομάδα του Ρότζερς ηττήθηκε με 2-1 από τη Ρεν την Πέμπτη, αλλά πέρασε στα προημιτελικά χάρη στη νίκη της, με 2-0 στο Κινγκ Πάουερ την περασμένη εβδομάδα. Η κατάκτηση αυτής της διοργάνωσης θα βάλει τη Λέστερ στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν, καθιστώντας την μεγάλη προτεραιότητα για την ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Μετά το αποτέλεσμα της Πέμπτης, ο προπονητής των «Αλεπούδων», είπε στο BT Sport: «Σε δύο σκέλη, αν κερδίσεις τη Ρεν και προκριθείς, ξέρεις ότι ήταν πολύ καλό. Με τη μπάλα ήμασταν πολύ φτωχοί στο παιχνίδι και δεν ήταν πολύ κοντά σε αυτό που περίμενα, αλλά δείξαμε έναν πραγματικό χαρακτήρα, ειδικά με πολλούς παίκτες να λείπουν».

«Έπρεπε να δείξουμε ανθεκτικότητα και μπορούσες να το δεις αυτό, οπότε το να περάσεις είναι ένα φανταστικό συναίσθημα. Ήταν μια υπέροχη ατμόσφαιρα, οι οπαδοί μας ήταν εξαιρετικοί. Επίσης, ξέραμε ότι οι Γάλλοι θα έκαναν ένα γρήγορο ξεκίνημα και έβαλαν το πρώτο γκολ, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και προκριθήκαμε».

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *