Type to search

Α2 Α2 ΑΝΔΡΩΝ Αθλητικη Διοργανωση Αθλητική διοργάνωση ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΙΑΚΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Share

Χωρίς την παραμικρή δυσκολία το Ψυχικό επικράτησε εντός έδρας του Οίακα Ναυπλίου με σκορ 104-52  και αναρριχήθηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Α2. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

    Ο αγώνας στο Ψυχικό για το πρωτάθλημα της Α2 ανάμεσα στον ουραγό της βαθμολογίας και σε μια ομάδα που διεκδικεί την άνοδο στην Α1 δεν έκρυβε εκπλήξεις . Οι γηπεδούχοι κέρδισαν  με το ευρύ 104-52 τον Οίακα Ναυπλίου και έκαναν ακόμα ένα βήμα στην προσπάθεια τους να καταλάβουν τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη η νεανική ομάδα του Χαρούλη Κουλουριώτη ,η οποία αγνοεί το ροζ φύλλο αγώνα τη φετινή σεζόν παρατάχθηκε στην αναμέτρηση αυτή χωρίς το βαρύ πυροβολικό της ,τον Ivor Cvorovic, και το μόνο που μπορεί να κρατήσει από το ταξίδι της στα βόρεια προάστια είναι η προσπάθεια των παικτών της που αποκομίζουν έμπειρες για το μέλλον .

   Το παιχνίδι όσον αφορά την έκβαση του είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με το Ψυχικό να χτίζει γρήγορα μεγάλη διαφορά μετά τα πρώτα 2-3 λεπτά στα οποία ήταν άστοχο από την περίμετρο .Στατιστικό του αγώνα οι 53( εκ των οποίων οι 23 εύστοχες) προσπάθειες για τρίποντα από τους παίκτες του κοουτς Ρεμπεντέλα και κορυφαίοι ατομικά για τους νικητές οι Κουκάς ,με 11 πόντους  και 10 ασίστ, και Αθανασούλας με 24 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Ο πρώτος επέδειξε μεγάλη μαεστρία στο κουμαντάρισμα της ομάδας του ενώ ο δεύτερος είχε χέρι αλφάδι στα σουτ τριών πόντων με 8 εύστοχα σε 12 προσπάθειες . Για τους Ναυπλιώτες ξεχώρισε ο Μερμίγκης με 19 πόντους,5 ριμπάουντ ,4 ασίστ με κάποια όμορφα καλάθια σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός.

 

Τα δεκάλεπτα: 25-9,53-21,85-34,104-52

 

Ψυχικό : Κουκας 11(10 ασίστ) Γιαννόπουλος 9, Παπανικολάου (9 ριμπ) ,Πλούταρχου 6, Μαλέλης 15 , Μαρίνος 11 , ρικετς 17(12 ριμπ) ,Αθανασούλας 24(8 τρίποντα ), Ματαλιωτάκης 11(11 ριμπάουντ)

 

Οίακας Ναυπλίου :Μιχόπουλος 7, Τσάκος 2 ,Σκλήκας , Τουρλής 2 ,Μαργέλης, Τσανίδης 7 , Χαϊδάς 9 ,Λιάκος 2, Χάχαλος 4 ριμπ), Μερμίγκης 19(5 ριμπ,4 ασίστ)

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Οίακα Ναυπλίου, Χαρούλη Κουλουριώτη

για τον αγώνα και την αμυντική τακτική προσέγγιση της ομάδας του: Εμείς κάνουμε την προσπάθεια μας ανεξαρτήτου αποτελέσματος και αυτός είναι ο οδηγός μας για το φετινό πρωτάθλημα. Σήμερα φάνηκε η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας που υπήρχε και  λόγω της απουσίας του κοινοτικού μας , η οποία έκοψε το παιχνίδι μας στα δύο και μας απέτρεψε από το να έχουμε μια καλύτερη αγωνιστική εικόνα. Ήταν επιλογή μας να δίνουμε τα μακρινά σουτ ,αν και μαρκαρισμένα όσο γίνεται , στον αντίπαλο ώστε  να κατεβάσουμε τον αντίπαλο χαμηλά στο σκορ  .Στην αρχή του αγώνα ,μας πήγε καλά αυτό γιατί ήταν άστοχο το Ψυχικό  αλλά δεν μπορέσαμε να το εκμεταλλευτούμε επιθετικά για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί .

για τους μελλοντικούς στόχους του Ναυπλίου: Ο στόχος της ομάδας είναι να είναι ανταγωνιστική του χρόνου στην β Εθνική και γενικά να δώσει ευκαιρίες στα νέα παιδιά και στους ντόπιους αθλητές για να χαράξουμε μια καλύτερη πορεία .

 

 

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΛΟΥΛΑΚΗΣ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *