Type to search

Liga Mx Παγκόσμιο κύπελλο 2026

Οπαδική βία σε πρωτάθλημα του Μεξικού

Share

Η οπαδική βία δεν έχει πρόσωπο, η οπαδική βία δεν γνωρίζει, η οπαδική βία δεν βλέπει και δεν υπολογίζει ούτε ηλικίες, ούτε ομάδες, ούτε εθνικότητες και αυτό συνέβη σε αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ της Κερετάρο και της Άτλας.

Ένας οπαδός των φιλοξενουμένων έζησε εκ των έσω τη βία, μάλιστα το ανέβασε και στο Twitter ώστε να δείξει τη πραγματικότητα των οπαδών, οι οποίοι ξεφεύγουν από την κοινή λογική, ξεφεύγουν από τα δεδομένα τα Ευρωπαϊκά που ακολουθούν τα πρότυπα ασφαλείας.

Mάλιστα με μαρτυρία του δήλωσε ότι πέντε με έξι άτομα των γηπεδούχων άρχισαν να κοντράρονται μεταξύ των αντιπάλων πίσω από το τέρμα του τερματοφύλακα την Κερέταρο. Άρχισαν τα επεισόδια ενώ μία άλλη μαρτυρία αναφέρει ότι χτύπαγαν ακόμα παιδιά και γυναίκες.

Προβλέπονται αυστηρές κυρώσεις από την ομοσπονδία και από τους φορείς διότι το 2026 το Παγκόσμιο Κύπελλο θα διοργανωθεί με Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς και Μεξικό και παίζει ρόλο σε αυτό γιατί αν τα αφήσετε συνεχίζονται πολύ απλά το Μεξικό θα πεταχτεί από την οικοδέσποινα.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *