Type to search

Roma FC Tammy Abraham ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Tammy Abraham και τα μυστικά για να σαι σε φόρμα

Share

 

Επιμέλεια:Χρήστος Νικολόπουλος

Ο νεαρός επιθετικός της Ρώμης και ένα από τα βασικά κλειδιά για την επίθεση της ομάδας, διατηρείται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Τα μυστικά του για να διατηρηθείς σε φόρμα.

 

Είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές και ένας από τους παίκτες το οποίο έχει διακριθεί στα μέσα ενημέρωσης της χώρας και στο εξωτερικό.

Φέτος μετράει 20 γκολ τα 13 στο πρωτάθλημα, 1 στο κύπελλο και 6 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μετράει πάρα πολύ η καλή του συνεργασία με τον Ζανιόλο.

Ζυμαρικά με Πεστο από Ιταλική κουζίνα. Αγάπη για την μεσογειακή κουζίνα και πολύ προσεκτικός ώστε να μην πάρει βάρος.

Σωστή προπόνηση, ώστε να διατηρηθεί σε φόρμα, να μείνει μακριά από τραυματισμούς

Ενδυνάμωση μυών, φροντίδα τους κοιλιακούς και το πάνω μέρος του σώματος και δεν θέλει να χάσει την ευκινησία που τη διατηρεί μέχρι και σήμερα διότι έχει μακριά και λεπτά πόδια.

Αγαπάει το περπάτημα, τις βόλτες και τα ταξίδια και συχνά κατεβαίνει στη χώρα μας γιατί του αρέσει ο ήλιος. Του αρέσει να περνάει ευχάριστα την ώρα του και συγκεκριμένα στη πιο όμορφη μεσογειακή χώρα η οποία συναντάει κάνεις στη Ελλάδα. Ενώ έχει μία μανία με τη μόδα.

Συμβιώνει με την κοπέλα του η οποία είναι γνωστό μοντέλο και Instagrammer, το οποίο πάντα θαυμάζει τον έρωτά του για εκείνη.

Συχνά κάνει οστεοπαθητική για να μην τραυματίζεται συχνά και συνεργάζεται με τον οστεοπαθητικό Antonio Giovinazzo ο οποίος πηγαίνει στο σπίτι του Abraham για για να τον φροντίσει.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *