Type to search

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Αθηναϊκός-Πρωτέας Βούλας 51-94: Διαφορά… κατηγορίας

Share

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Αθηναϊκού υποδέχτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου , την αντίστοιχη του Πρωτέα Βούλας στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήατος Α2 μπάσκετ γυναικών . Οι φιλοξενούμενες είχαν ένα εύκολο απόγευμα καθώς έφυγαν από το ” Δ. Καλτσάς στον Βύρωνα με το εντυπωσιακό 94-51 .

Οι γυναίκες του Πρωτέα Βούλας απέδειξαν γιατί βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου τους , παίζοντας μπάσκετ που κάλλιστα θα βλέπαμε και στην Α1 κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει την επόμενη Σεζόν. Με πολλή άνεση λοιπόν , αν εξαιρέσουμε κάποια λεπτά της πρώτης περιόσου , η ομάδα της κυρίας Μίχα , υπέταξε τις γηπεδούχους και πήρε την 14η νίκη της σε 15 παιχνίδια και στρογγυλοκάθισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο Αθηναικός θα μπορούσε να κρατήσει μόνο τα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα όπου το σκορ πήγαινε πόντο πόντο . Από εκεί και πέρα το μόνο που έκανε ήταν να μειώνει ανα διαστήματα μέχρι να έρθει η κατάρρευση  του στην δεύτερη περίοδο όπου σημείωσε πέντε πόντους τους τρεις εκ των οποίων στο τελευταίο λεπτό του δεκαλέπτου με τρίποντο. Έπειτα πλήρωσε σε μεγάλο βαθμό την τρομερή αστοχία .

Από τον Αθηναικό ξεχώρισε η Χελιώτη με 15 ενώ στον Πρωτέα Βούλας η Χατζηγιακουμή η Σπαθάρου και η Αναστασοπούλου με τα τρίποντα τους έδωσαν μεγάλη ώθηση στην ομάδα τους.

Αθηναϊκός – Πρωτέας Βούλας 51-94
Διαιτητές: Γρίβα, Βαγγάλης
Δεκάλεπτα: 20-24, 25-48, 42-69, 51-94
Αθηναϊκός (Μαρώσης – Φαραώ) Χελιώτη 15, Μπέκιου, Κουτσιρίμπα 4, Γεροντή 1, Τζέμη 8, Κοίλια 3, Τραγουστή 13 (3), Τσίκα 5 (1), Γοργογιάννη 2, Παπαγεωργίου.
Πρωτέας Βούλας (Μίχα – Κουτρογιάννου)Χατζηβασιλείου 4, Ξενιτοπούλου 10(2), Σπαθάρου 14(4),  Ζουρνή 5, Λινοντζόγλου, Σακελλαρίου 2, Χατζηγιακουμή 21 (6), Αναστασοπούλου 18(2), Περδικάκη 6, Σκουμπάκη, Ζεσέρ 14, Σακελλαρίου.

 

Νίκος Θεοδωράτος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *