Type to search

Super League 2 Κεντρική ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κηφισιά – Αστέρας Βλαχιώτη: Επιστροφή στις νίκες για τους γηπεδούχους με λυτρωτή Τετέη

Share

Την Κυριακή(27/2) το απόγευμα η Κηφισιά υποδέχθηκε τον Αστέρα Βλαχιώτη στο Δημοτικό στάδιο Καισαριανής «Μιχάλης Κρητικόπουλος» για την 21 Αγωνιστική της ΣουπερΛιγκ 2 με τους γηπεδούχους να επιστρέφουν στης νίκες μετά από τέσσερις αγωνίστηκες,  με τον αρχισκορερ τους να δηλώνει και πάλι παρών.

Πριν καλά καλά ξεκινήσει ο αγώνας μόλις στο 3ο λεπτό η ομάδα της Κηφησιάς παίρνει κεφάλι στο σκορ με τον Αθανάσιο Καραγκούνη. Ένα πλάγιο στο ύψος της μεγάλης περιοχής του Αστέρα που εκτελέστηκε από τον ΝΑ’α έχει αποδεχτεί τον Κουιρουκιδη ο οποίος με γύρισμα του στην περιοχή βρίσκει τον Παλαζεφσκι για να πατήσει την μπάλα στον Καραγκουνη και να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του. Η συνέχεια του ματς βρίσκει τις δυο ομάδες να έχουν πολύ καλές ευκαιρίες αλλά και σε φόρμα τους Ιωαννιδη και Αναγνωστοπουλο, που έκαναν εξαιρετικές επεμβάσεις με αποτέλεσμα να παραμένει το 1-0 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Αστέρα μπήκε για να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης και δεν άργησε πολύ το βρει. Στο 58ο λεπτό μια σέντρα στην περιοχή της Κηφησιάς δεν διώχνεται όπως θα έπρεπε και η μπάλα στρώνεται μπροστά στον Ευάγγελο Αναστασοπουλο που σουτάρει με την μια και φέρνει το ματς στα ίσια. Η δυο ομάδες μετά το 1-1 είναι πιο προσέχτηκες με αποτέλεσμα να πέφτει και ο ρυθμός του αγώνα.

Φτάνοντας προς το τέλος οι γηπεδούχοι δείχνουν περισσότεροι διάθεση για να φύγουν με την νίκη και δικαιώνονται. Στο 85 ο Τεττεη που πέρασε ως αλλαγή από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στο δεύτερο μέρος, μετά από σέντρα του Καλλεργη πηδάει ψηλότερα από όλους και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ιωαννιδη για να διαμορφώσει το τελικό 2-1.

Τεράστια νίκη για την Κηφισιά που ανεβαίνει στην 7η θέση με 30 βαθμούς. Ο μαχητικότατος Αστέρας Βλαχιώτη μετά την χθεσινή ήττα καλείται να βρει άμεσα βαθμούς για την μάχη που δίνει για παραμονή.


ΚΗΦΙΣΙΑ (Δ.ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ):

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΑΆ, ΑΡΤΥΜΑΤΑΣ, ΠΑΛΑΖΕΦΣΚΙ(ΝΤΟΡΙΒΑΛ 74’), ΚΟΥΙΡΟΥΚΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ(ΤΕΤΕΗ 63’), ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ, ΑΛΒΑΡΕΣ(ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΝΗΣ 74’) ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ(ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ 25’)ΓΚΟΤΟΒΟΣ,

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ(ΒΕΛΙΤΖΕΛΟΣ)

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΟΥΛΙΚΑΣ(ΟΥΡΤΑΔΟ 67’) , ΛΑΜΤΣΕ, ΦΟΥΡΛΑΝΟΣ, ΜΑΙΣΟΥΡΑΤΣΕ, ΡΟΔΗΣ(ΖΑΪΜΙ 86’), ΣΟΚΟΛΑΡΟΦ, ΤΣΙΠΡΑΣ(ΜΠΟΥΖΑΣ 86’) ΦΕΡΕΪΡΑ( ΣΙΤΟΡΕΝΚΟ 81’), ΜΠΑΤΡΟΒΙΤΣ( ΦΛΕΣΜΠΟΡΓΚ 68’)

 

 

 

Γράφει ο Δανιήλ Παπαδοπουλος.

  

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *