Type to search

ΓΑΛΛΙΑ ΛΙΓΚ 1 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σαιντ- Ετιέν

Με φόντο να τη φτάσει στα πρωταθλήματα

Share

Απόψε στις 10 το βράδυ (NOVASPORTS) η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται στο Πάρκ Ντε Πρενς τη Σέντ-Ετιέν, για την 26η αγωνιστική της Λιγκ 1. Οι Παριζιάνοι θέλουν να συνεχίσουν την ξέφρενη τους πορεία 13 στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Η Παρί Σεν Ζερμέν των Μέσσι , Νειμάρ και Εμπαπέ, οδεύει πρόσω ολοταχώς για το δέκατο πρωτάθλημα της ιστορίας της, όσα έχει κατακτήσει η αποψινή της αντίπαλος, Σέντ-Ετιέν. Η ομάδα από την πόλη του φωτός βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 59 βαθμούς, 13 μακριά από την Μαρσέιγ και θέλει να ξεχάσει τη σοκαριστική ήττα από τη Νάντ (3-1), το προηγούμενο Σάββατο. Από την άλλη η Σέντ-Ετιέν δεν θυμίζει σε τίποτα την παλιά-κραταιά δύναμη στη Γαλλία, ούσα στη16η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 22 βαθμούς, 1 δηλαδή παραπάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Ωστόσο η ομάδα με τα 10 πρωταθλήματα στη Γαλλία κατάφερε την περασμένη Κυριακή να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο Στρασβούργο, (τελικό αποτέλεσμα 2-2), μία ομάδα σαφώς ανώτερη, κάτι που μαρτυρά και η εδραίωση της στην πρώτη πεντάδα.

O Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν υπολογίζει στους Ερέρα, Παρέδες και Ράμος λόγω τραυματισμών, ενώ εκτός είναι και ο Βεράτι, που δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του για τις κίτρινες κάρτες που έχει δεχθεί. Στην απέναντι όχθη, ο Πασκάλ Ντουπράζ δεν θα έχει μαζί του 5 παίκτες (Κριβέλι, Μαϊκόν, Σο, Νούπα και Τραούκο, οι πρώτοι 3 τραυματίες και οι άλλοι 2 βρίσκονται εκτός πλάνων). Αντίθετα επιστρέφουν οι Μουεφέκ και Σακό που θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους να παραμείνει στην κατηγορία.

Πιθανές εντεκάδες:

Παρί Σεν Ζερμέν (4-3-3): Νάβας, Νούνο Μέντεζ, Κιμπεμπέ, Μαρκίνιος, Χακίμι, Βαϊνάλντουμ, Γκέγιε, Περέιρα, Νεϊμάρ, Εμπαπέ, Μέσσι

Σέντ-Ετιέν (3-4-1-2): Μπερναντόνι, Νάντε, Μαγκαλά, Μουκουντί, Κόλοτζιετζακ, Γκούρνα-Ντουάθ, Kαμαρά, Θιούμπ, Μπουντεμπούζ, Kαζρί, Νόρντιν.

 

Επιμέλεια: Γιάννης Λιβανός

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *