Type to search

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Λιντς – Τότεναμ  0-4: Παρέλαση των «Σπιρουνιών» με τεσσάρα στο Έλαντ Ρόουντ

Share

Η Τότεναμ με επιβλητική εμφάνιση στο πρώτο μισάωρο, διάστημα στο οποίο πέτυχε τρία τέρματα, κατάφερε να επιβληθεί τελικά με 4-0 της Λιντς πλησιάζοντας στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα « Σπιρούνια» συνεχίζουν τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους και μετά την ήττα μεσοβδόμαδα στην έδρα της Μπέρνλι αλλά και το διπλό στο Έτιχαντ επί της Σίτι με 3-2 την προηγούμενη εβδομάδα, συνέχισαν το κυνήγι της τετράδας.

 

Στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής για την Premier League φιλοξενήθηκαν στην έδρα της Λιντς και ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο. Με τους Ντόχερτι στο 10′, Κουλουσέφσκι στο 15′ και Κέιν στο 27′ έβαλαν τις βάσεις για ένα εύκολο απόγευμα στο δυτικό Γιόρκσαιρ.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα προσπάθησε να αντιδράσει και να δημιουργήσει ορισμένες ευκαιρίες κυρίως με τους Τζέιμς και Ντάλας αλλά η ομάδα του Λονδίνου χτύπησε και τέταρτη φορά με τον Σον στο 85′ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

 

 

Λιντς (Μαρσέλο Μπιέλσα):  Μεσλιέ, Αιλινγκ, Γιορέντε, Στράουκ, (46′ Κλιτς), Φίρπο (79′ Σάκλετον) , Κοχ, Ραφίνια, Ντάλας, Φόρσοου, Χάρισον (46′ Ροντρίγκο), Τζέιμς

 

Τότεναμ (Αντόνιο Κόντε):  Γιορίς, Ντέιβις, Ντάιερ, Ρομέρο, Σεσενιόν (78′ Εμερσον), Χόιμπεργκ, Γουίνκς, Ντόχερτι, Κουλουσέφσκι (78′ Μπέργκουιν), Σον (87′ Σκάρλετ), Κέιν

Επιμέλεια: Βασίλης Κατσανιώτης

 

Φωτογραφίες από:

 

www.gazzetta.gr

www.sport-fm.gr

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *