Type to search

MUNDOBASKET Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Ελλάδα-Τουρκία 72-71: Αγχώθηκε αλλά τα κατάφερε

Share

Η Ελλάδα ήταν μπροστά στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού  απέναντι στην Τουρκία  για τα προκριματικά του Mundobasket , αλλά στο τέλος ζορίστηκε και είδε την διαφορά 1ο πόντων να χάνεται. Όμως στο τέλος τα κατάφερε και πήρε την νίκη με 72-71

Ελλάδα και Τουρκία αναμετρήθηκαν στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων για τα προκριματικά του Mundobasket . Ο αγώνας εξελίχτηκε σε ντέρμπι με την Ελλάδα να έχει το πάνω χέρι στο  μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού παρά το γεγονός ότι νίκησε μόνο στην δεύτερη περίοδο , στα επιμέρους σκορ στο τέλος ήταν αυτή που πανηγύρισε με 72-71.

Η Εθνική μας ομάδα αγωνίστηκε με πολλούς παίχτες από τις “Ευρωλιγκάτες” ομάδες καθώς , οι , Σλούκας ,  Λαρετζάκης , Πρίντεζης , Παπαγιάννης  και Παπανικολάου ,  πήραν άδεια από τις ομάδες τους και μπόρεσαν να αγωνιστούν , παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναικός παίζει σήμερα και ο Ολυμπιακός χτες( Σλούκας , Παπανικολάου και Πρίντεζης αγωνίστηκαν στην χθεσινή νίκη των ερυθρόλευκων επί της Αρμάνι στο ΣΕΦ)

Η νίκη αυτή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος , είναι η δεύτερη σε τρία παιχνίδια στον όμιλο και πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση με πέντε βαθμούς . Να θυμίσουμε ότι είχε χάσει στον πρώτο αγώνα από την Μεγάλη Βρετανία με 78-69 και είχε νικήσει την Λευκορωσία 77-67.

Στα του αγώνα πρώτοι σκόρερ της Εθνικής μας ήταν οι Αγραβάνης και Παπαγιάννης με 14 πόντους ενώ για την Τουρκία με 10 πόντους οι Γκεγίκ και Λάρκιν . Διψήφιοι επίσης με 10 πόντους , ήταν και οι , Μουράτος και Παπανικολάου .

72             71

13                20
27                   12
20                    24
12                   15
Νίκος Θεοδωράτος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *