Type to search

Brentford Eriksen Έρικσεν Μπρέντφορντ Πρεμιέρ Λίγκ

Ο Κρίστιαν Έρικσεν και η επάνοδο του στο ποδόσφαιρο

Share

Ο 29χρόνος μέσοεπιθετικος ετοιμάζετε να κάνει ντεμπούτο – ανεπίσημα – σε φιλικό παιχνίδι που εξασφάλισε η Μπρέντφορντ προς τιμή του. Μετά το σοβαρό πρόβλημα όπου είχε καρδιακό επεισόδιο, ετοιμάζετε να πατήσει και πάλι χορτάρι.

 

Μετά το εφιάλτη που έζησε για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος,

 

Η κατάρρευση του που συγκλόνισε το κόσμο

έκανε ατομικές προπονήσεις:

Με τον Αίαντα, περιμένοντας την νέα του ομάδα

Με τη παλιά του ομάδα

Κάποιες ομάδες του έδωσαν τα γήπεδα τους για να ετοιμάζεται, όμως πάντα με το απινιδωτή δίπλα του σε κάθε στιγμή του αγώνα.

 

Έλυσε το συμβόλαιο του με την Ίντερ (για λόγους υγείας) και η Μπρέντφορντ του πρόσφερε – έστω 6 μήνες – συμβόλαιο για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ό προπονητής των “σφίγγων” σε δηλώσεις του είπε ότι είναι σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένει το πότε θα παίξει. Με την Κρίσταλ Πάλας πολύ δύσκολα θα πραγματοποιήσει την 1η του συμμετοχή μετά το συμβάν.

Επιπλέον ανάφερε ότι είναι καλά και θυμίζει το παίκτη που τον λάτρεψε ο κόσμος όταν ήταν στα “σπιρούνια”.

Έχει εμφυτευμένος καρδιομεταδότης-απινιδωτής (ICD) – ένας τύπος βηματοδότη -, καθιστώντας δύσκολο την ημερομηνία που θα παίξει.

<<είναι χαρά να τον βλέπεις και το κάνει με αγάπη>>αλλά με τους αετούς του Λονδίνου θα το παρακολουθήσει από το πάγκο.

Στο φιλικό που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα ο προπονητής του θα δει την φυσική κατάσταση του παίκτη και θα κρίνει αν είναι σε θέση να ανταγωνισθεί σε ένα – κορυφαίο – πρωτάθλημα, ίσως και απαιτητικό μεσόυσης της σεζόν.

Έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν σε επίπεδο νέων της Δανίας.

Επιπρόσθετα με δήλωση του ότι του αρέσει το ποδόσφαιρο, σαν πιστός στρατιώτης να ακολουθήσει την θέα, αγαπάει αυτο που κάνει, του έλειψε να ναι μέλος σε ομάδα και νιώθει έτοιμος και ορεξάτος για να ζήσει αυτό που άφησε.

Συντάκτης του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ : Χρήστος Νικολόπουλος 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *