Type to search

ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2

ΠΑΟΚ Β’: Πέρασε ωραία με διπλό στην Αριδαία (1-2)

Share

Τη νίκη με 1-2 επί του Αλμωπού Αριδαίας κατέκτησε ο ΠΑΟΚ στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας για την 11η -εξ αναβολής- αγωνιστική της Super League 2.

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, ο Αλμωπός είχε την πρώτη του ευκαιρία μόλις στο 3′ με τον Γιαλαμούδη να σεντράρει και τον Σέχου να πιάνει την κεφαλιά όμως ο Μπουργάνης απέκρουσε τη μπάλα. Στο 21′ ήταν η στιγμή για τον ΠΑΟΚ Β’ να προηγηθεί όταν έπειτα από ωραία επίθεση, ο Χατζηστραβός έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ νίκησε τον Παϊτέρη για το 0-1.

Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των «ασπρόμαυρων» ήρθε και νέο τέρμα όταν στο 23′, ο Παϊτέρης έκανε λάθος με τον Κούτσια να το εκμεταλλεύεται στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Σημειώνεται ότι στο 30′, ο ταλαντούχος φορ του «Δικεφάλου» έφτασε κοντά σε δεύτερο τέρμα αλλά ο Παϊτέρης τον πρόλαβε και μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα από την Καρατζόβα κατάφερε να μειώσει με τον φορμαρισμένο Ρόβα στο 56′ (έφτασε τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα) και να βρει δίχτυα ξανά στο 65′ όμως το γκολ του Σερραίου στράικερ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η συνέχεια του αγώνα είχε μία ακόμη φάση για τους Θεσσαλονικείς και συγκεκριμένα στο 68′ όταν μετά από επικίνδυνο γύρισμα και με εξουδετερωμένο τον Παϊτέρη, δεν κατάφερε κάποιος παίκτης να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το φινάλε ωστόσο ήταν θρίλερ καθώς στο 90+5′, η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη άγγιξε την ισοφάριση καθώς έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Τσαούσης απομάκρυνε τη μπάλα προ γραμμής με τους γηπεδούχους να έχουν παράπονα πως έπρεπε να μετρήσει ως γκολ.

Oι συνθέσεις:

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Σουλιώτης, Σέχου, Γιαλαμούδης, Πρίκας, Ασλαμπάλογλου, Κέρθι, Κολλαράς, Γιουκούδης, Ρόβας, Τριανταφυλλάκης.

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Μπουργάνης, Τάχατος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Αποστολόπουλος, Γιαξής, Σαλαμούρας (46′ Τζίμας), Χατζηστραβός (90+2′ Τσοπούρογλου), Κούτσιας (66′ Πανίδης), Τσαούσης, Γκορντεζιάνι (46′ Μελετίδης).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *