Type to search

ΑΡΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βάλε κι ένα γκολ ρε Άρη..

Share

Αρης και Λαμία θα συναντηθούν απόψε για τρίτη φορά μέσα σε έξι ημέρες. Οι δύο ομάδες έπαιξαν δύο κολλητά ματς στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ένα για το κύπελλο και ένα για το πρωτάθλημα, τα οποία έληξαν αμφότερα στο 0-0.

Αυτό σημαίνει λοιπόν πως οι λογαριασμοί παραμένουν ανοιχτοί για το ποιος θα προκριθεί απόψε στα ημιτελικά του κυπέλλου. Ο Αρης θεωρητικά έχει το προβάδισμα, διότι εκτός από πιο ποιοτική ομάδα, έχει υπέρ του και τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ, συνεπώς αν βρει ένα τέρμα, τότε η Λαμία θα πρέπει να σκοράρει δύο για να προκριθεί.

Μπορεί ωστόσο ο Αρης να σκοράρει; Οι “κίτρινοι” ήταν απογοητευτικοί στα δύο προηγούμενα ματς με τη Λαμία. Μέσα στην έδρα τους, έπαιξαν πάνω από 180 λεπτά και δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα εναντίον της.

Για την ακρίβεια, η ομάδα του Ακη Μάντζιου είναι άσφαιρη πάνω από 360 λεπτά, αφού δεν σκόραρε ούτε με τον Απόλλωνα (0-0), ούτε με τον Παναθηναϊκό (2-0). Το πρόβλημα του Αρη στο γκολ είναι τεράστιο και ο Μάντζιος πρακτικά εναποθέτει όλες τις ελπίδες του στον Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Μαυριτανίας στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Μιλάμε βέβαια, για έναν παίκτη που έχει σημειώσει μόλις τρία γκολ στη Σούπερ Λιγκ και έχει μέχρι στιγμής δείξει πως είναι περισσότερο ικανός στο να φτιάχνει το παιχνίδι των υπόλοιπων, παρά να εκτελεί ο ίδιος. Σε κάθε περίπτωση, οι Θεσσαλονικείς έχουν πολύ σοβαρό επιθετικό θέμα και είναι ξεκάθαρο ότι τους λείπει ένας εκτελεστής κλάσης μέσα στην περιοχή.

Επίσης, το γεγονός ότι ο Αρης κατέθεσε αίτημα αναβολής της αναμέτρησης, μπορεί να εκληφθεί και ως ομολογία αδυναμίας. Η ΕΠΟ πάντως έκρινε πως δεν συντρέχουν λόγοι να αναβάλει το παιχνίδι, άρα το ματς θα διεξαχθεί κανονικά σε αντίθεση με αυτά της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό αντίστοιχα.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *