Type to search

Championship Superleague Τουρκίας Ατζούν Πέλκας Φενέρμπαχτσε Χαλ Σίτι

Πέλκας: Η Χαλ του Ατζούν έκανε πρόταση δανεισμού στη Φενερμπαχτσέ

Share

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, η Χαλ του «Mr. Survivor», Ατζούν Ιλιτζαλί, κατέθεσε πρόταση στη «Φενέρ» για τον δανεισμό του Δημήτρη Πέλκα.

 

Ο Δημήτρης Πέλκας μετά το πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε δε φαίνεται πως βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ισμαίλ Καρτάλ. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός μετράει συνολικά19 παιχνίδια με τη «Φενέρ» με μόλις ένα γκολ και χωρίς να μοιράσει ασίστ, σε συνολικά 749 λεπτά.

Η απόδοση του πρώην αρχηγού του ΠΑΟΚ έχει προβληματίσει τους ιθύνοντες του τουρκικού κλαμπ με αποτέλεσμα να μπει το όνομα του στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές μέσα στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε Τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών έκαναν λόγο για προτάσεις από διάφορα πρωταθλήματα όπως Ρωσία, Ιταλία και Ελλάδα όμως από ότι φαίνεται η επίσημη κρούση ήρθε από Αγγλία μεριά.

Σημερινά (26/1) δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επίσημη πρόταση της Χαλ του γνωστού τηλεοπτικού παραγωγού, Ατζούν Ιλιτζαλί, στα «Καναρίνια» για δανεισμό του διεθνή μεσοεπιθετικού με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι. Την είδηση αναπαράγουν τα κορυφαία αθλητικά μέσα της γειτονικής χώρας και μένει να δούμε αν ο Δημήτρης Πέλκας θα συνεχίσει την καριέρα του στην αγγλική Championship, ακολουθώντας τα βήματα του πρώην συμπαίκτη του στο Δικέφαλο του Βορρά, Δημήτρη Γιαννούλη.

 

επιμέλεια: Φυρογένης Μάνος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *