Type to search

Α1 Ανδρών Λάρισα ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΙΓΚ

Αναστάσιος Σπυρόπουλος: << Η νίκη μας κόντρα στον Ιωνικό είναι πάρα πολύ σημαντική, έδωσε αξία σε όλες τις προηγούμενες νίκες μας μέχρι τώρα >>.

Share

Ιωνικός και Λάρισα συναντήθηκαν για την 13η αγωνιστική της Basket League, σ’ έναν αγώνα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σημασία ως προς τη βαθμολογική συγκομιδή κάθε ομάδας, στην προσπάθεια για παραμονή στην Α1 ανδρών. Ο κάπτεν της ομάδας του Φώτη Τακιανού (Λάρισα) δήλωσε πως το συγκεκριμένο δίποντο έκανε ακόμη πιο σπουδαίες τις προηγούμενες νίκες της ομάδας.

Ο 26 χρονος Σπυρόπουλος  είχε δύο πόντους απέναντι στους Νικαιώτες, σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα δύσκολο όπως εξελίχθηκε. Ο σέντερ  της Λάρισας, της οποίας είναι μέλος από το 2018 στάθηκε στην πολύ σκληρή δουλειά που γίνεται στην ομάδα το τελευταίο διάστημα, ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί και στη συμβολή του τεχνικού επιτελείου για τις 3 συνεχόμενες νίκες της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός της Λάρισας:

Ως προς το παιχνίδι με τον Ιωνικό και για το τι μέλλει γενέσθαι στην πορεία του πρωταθλήματος, ανέφερε:

<< Η επικράτηση κόντρα στον Ιωνικό είναι μία πάρα πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Η νίκη αυτή μάλιστα κάνει ακόμη πιο σημαντικές τις τρεις νίκες που έχουμε πετύχει πριν από αυτήν. Πλέον τρέχουμε ένα σερί 3 συνεχόμενων νικών, το οποίο μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Η ομάδα εξακολουθεί να δουλεύει πολύ σκληρά, όπως κάνει τον τελευταίο έναν μήνα, κάτι για το οποίο αξίζουν συγχαρητήρια και στο τεχνικό επιτελείο.Εμείς θα συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά κάθε αγώνα και να διεκδικούμε τη νίκη >>.

Σχετικά με το αν μπορεί η Λάρισα έχοντας την ψυχολογία των 3 απανωτών νικών να πάρει το παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου εκτός έδρας, είπε:

<< Σίγουρα είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε, έχοντας και ως παρακαταθήκη  δύο σερί εκτός έδρας επιτυχίες. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Εμείς θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και από εκεί και έπειτα ότι γίνει >>.

Αναφορικά με την τελική θέση της Λάρισας στη βαθμολογία και το αν αυτή θα βρίσκεται ψηλότερα από Άρη, Ιωνικό και Απόλλωνα Πάτρας, δήλωσε:

<< Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για τελική κατάταξη στη βαθμολογία. Όλες οι ομάδες έχουν δείξει τη δυνατότητα που έχουν να πετυχαίνουν εκτός έδρας νικηφόρα αποτελέσματα, ακόμη και αναπάντεχες νίκες. Έτσι κι εμείς όμως μπορούμε να κερδίσουμε ορισμένα ματς και να στοχεύσουμε σε μία καλύτερη πορεία, να μπούμε δηλαδή στα playoffs, κάτι που θα έρθει παιχνίδι με παιχνίδι  >>.

Για το αν η αλλαγή στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, τον Νοέμβριο αφύπνισε τους συμπαίκτες του και εκείνον, που μέχρι τότε είχαν σημειώσει μόλις μία νίκη, υπογράμμισε:

<< Η αλλαγή προπονητή σίγουρα επέδρασε θετικά. Μετά έγιναν και κάποιες προσθήκες ορισμένων πολύ ποιοτικών παικτών. Η μία νίκη μέχρι το σημείο που ανέλαβε ο κύριος Τακιανός δεν μας δικαίωνε. Γι’ αυτό κοιτάξαμε να εργαστούμε περισσότερο και να πετύχουμε κάτι καλύτερο, που να μας αξίζει κιόλας >>.

Για τους δύο νεοαποκτηθέντες συμπαίκτες του, τον Μούντι Στέφαν και τον Μάριτς Μάριν (που είναι τραυματίας), τόνισε:

<< Περιμένουμε την επιστροφή του Μάριν, που ταλαιπωρείται από μία θλάση. Σύντομα όμως θα είναι και πάλι κοντά μας. Τόσο ο Μούντι, όσο και ο Μάριτς είναι πάρα πολύ ποιοτικοί μπασκετμπολίστες, κυρίως όμως είναι πολύ καλά παιδιά και έχουν ήδη, σε σύντομο χρονικό διάστημα, δεθεί με την ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσουν για ό,τι καλύτερο στην πορεία των αγώνων >>.

 

Επιμέλεια: Γιάννης Λιβανός

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *