Type to search

Premier league ΑΓΓΛΙΑ Διεθνή Εξελίξεις ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρικσεν: Πιο πιθανή από ποτέ η επιστροφή του στην Premier League!

Share

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί της τελευταίες ημέρες στο «νησί», με δημοσιεύματα να θέλουν τον Κρίστιαν Έρικσεν να βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στο πρωτάθλημα της Premier League, και συγκεκριμένα για λογαριασμό της Μπρέντφορντ.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν στις 17 Δεκέμβρη έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με την Ίντερ, καθώς η προσθήκη βηματοδότη στην καρδιά του έπειτα από το καρδιακό επεισόδιο που επέφερε και την κατάρρευση του στον αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία τον περασμένο Ιούνιο για το Euro 2020, δε του επέτρεπε τη συμμετοχή του στη Serie A σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς του πρωταθλήματος.

Όπως είναι λογικό η φημολογία για το ποιος θα είναι ο επόμενος «σταθμός» της καριέρας του 29χρονου μεσοεπιθετικού έχει ξεκινήσει για τα καλά τις τελευταίες εβδομάδες, με δημοσιεύματα αρχικά να τον θέλουν να επιστρέφει στην Ολλανδία και την πρώην ομάδα του τον Άγιαξ, όμως τις τελευταίες ημέρες γίνεται λόγος για επιστροφή του άλλοτε άσου της Τότεναμ σε ομάδα της Πρέμιερ Λίγκ.

Συγκεκριμένα το SkySports και το SportBible αναφέρουν πως o Κρίστιαν Έρικσεν βρίσκεται πολύ κοντά στη Μπρέντφορντ, ενώ λόγος γίνεται και για το συμβόλαιο του, που αν ευσταθούν οι φήμες, θα πρόκειται για 6 μήνες με την προοπτική ανανέωσης. Με τον προπονητή ωστόσο της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ, προ ημερών να δηλώνει πως δεν είχε γίνει κρούση έως τότε στον πρώην παίκτη της Ίντερ.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο γράφοντας στο SkySports τόνισε πως ο Έρικσεν θα μπορούσε να «συνδεθεί» και με την Τότεναμ, σε ένα σενάριο στο οποίο ο Ντέλε Άλι θα παραχωρούνταν ως δανεικός στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη θέση του θα έπαιρνε ο άλλοτε άσσος των «πετεινών».

Για την ώρα το σενάριο «Μπρέντφορντ» φαίνεται ως το επικρατέστερο, με τον ίδιο να ψάχνει το «restart» στη καριέρα του μετά από μια στιγμή που σόκαρε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, και που δε πρόκειται να ξεχαστεί στο πέρασμα των χρόνων.

 

 

Γιώργος Αυλακιώτης 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *