Type to search

Γ εθνική

Εθνικός Πειραιώς-Πανελευσινιακος 1-1:Ντέρμπι με τα ολα του

Share

Σε ένα πολυ σκληρό παιχνίδι που στιγματίστηκε από επεισόδια ο Εθνικός και ο Πανελευσινιακός μείνανε στο 1-1 στο δημοτικό γήπεδο Αγίων Αναργύρων.Με αυτό το αποτέλεσμα δείχνει να ευνοείται η ομάδα της Ελευσίνας καθώς περα απο την διαφορά του ενός πόντου κατάφερε να διατηρήσει και το πλεονέκτημα στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολυ νευρικά, με πολλες μονομαχίες στο κέντρο και με μια ελαφριά πρωτοβουλία κινήσεων από τον Εθνικό ο οποίος απείλησε πρώτος. Συγκεκριμένα στο 12ο λεπτό ο Ηλιόπουλος από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Από εκείνο το λεπτό και μέχρι το 37 το παιχνίδι χαρακτηρίζεται αποκλειστικά από δυνατά μαρκαρίσματα χωρίς καμία ομάδα να επιχειρήσει να απειλήσει. Από το συγκεκριμένο σημείο όμως, οι “σταχυοφοροι” πήραν την πρωτοβουλία, χάσανε μεγάλη ευκαιρία με τον Βεζυρτζογλου να αστοχεί με εξουδετερωμένο τον Μουζάκι και 5 λεπτά αργότερα πέρνουν το προβάδισμα με εκπληκτικό σλάλομ του Αντωνακόπουλου. Το ημίχρονο βρήκε μπροστά τους φιλοξενούμενους οι οποίοι πανω στον ενθουσιασμό τους άρχισαν να διαπληκτίζονται με παράγοντες, παίχτες αλλά και οπαδούς του Εθνικού, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του προπονητή Σεροπιάν.

Μετά την καθυστέρηση έναρξης του Δευτέρου ημιχρόνου λόγω της έντασης, οι ομάδες ξανά μπήκαν μουδιασμενές στον αγωνιστικό χώρο και μέχρι το 65 δεν είχαμε την παραμικρή απειλή για καμιά από τις δυο ομάδες. Σε εκείνον τον σημείο που γηπεδούχοι κερδίζουν κόρνερ και με κοντινό σουτ του αρχηγού τους Νικολόπουλου ισοφαρίσουν και προκαλούν πανδαιμόνιο στις κερκίδες. Το υπόλοιπο ημίχρονο κύλησε αρκετά συναρπαστικά με τις δυό ομάδες να προσπαθούν να σκοράρουν αλλά παρα τα καλά σουτ του Παντελίδη για τον Εθνικό στο 87 και του Βεζυρτζόγλου για τον Πανελευσινιακό στο 90 καμιά από τις δυο ομάδες δεν βρήκαν στόχο και έτσι παρέμεινε το τελικό 1-1.

Του Μιχάλη Παπαστεφάνου

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *