Type to search

Ibrahimovic Premier League SERIE A ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Ιταλία Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΣΕΡΙΕ Α ΣΕΡΙΕ Α ΣΤΟΙΧΗΜΑ Τότεναμ ΤΣΕΛΣΙ

Στοίχημα:Στα ντέρμπι με τα γκολ!

Share

Καλησπέρα σε όλους,

Χτες επιτέλους έσπασε η γκίνια! 2/2 με μια Φράιμπουργκ να κάνει επαγγελματική νίκη με 2-0 και το βράδυ να βλέπουμε τρελό ματς όπου Ατλέτικο και Βαλένθια έκαναν επιθετικά σεμινάρια.

Τσέλσι-Τότεναμ

Λονδρέζικο Ντέρμπι σήμερα στο Στάμφορντ Μπρίτζ στις 18:30.

Η Τσέλσι ξεκίνησε φέτος με στόχο το πρωτάθλημα αλλά λίγο ο Λουκάκου που χάλασε τα αποδυτήρια,λίγο η Σίτυ που δεν χάνει πουθενά την έχουν φέρει σχεδόν εκτός τίτλου.

Απουσιάζουν οι Τσίλγουελ,Τζέιμς,Μεντί,Κρίστενσεν και Τσάλομπαχ.

Η Τότεναμ με τον ερχομό του Κόντε έχει αλλάξει πρόσωπο.Είναι αήττητη με αυτόν στον πάγκο,κερδίζει και εκεί που ήταν μακριά απο την Ευρώπη βρίσκεται στο -2 από το Τσάμπιονς Λιγκ με 2 αγώνες λιγότερους.

Απουσιάζουν οι Σόν και Ρομέρο.

Είχαν αγωνιστεί για το Καραμπάο πριν μερικές μέρες και στα 2 ματς είχε νικήσει η Τσέλσι με 2-0 και 1-0 αντίστοιχα.

Θεωρώ ότι η Τότεναμ επειδή της έμεινε μόνο η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ θα το κυνηγήσει μέχρι τέλους το παιχνίδι.Δεν θα κλειστεί.Επίσης η Τσέλσι μπορεί να κάνει ζημιές στην κόντρα.

Πρόβλεψη:Goal/Goal σε απόδοση 2

Μίλαν-Γιουβέντους

Τεράστιο ντέρμπι με τρελή αντιπαλότητα σήμερα στο Σαν Σίρο στις 21:45.Η 2η Μίλαν αντιμετωπίζει την 5η Γιουβέντους.

Η Μίλαν φέτος παίζει για το πρωτάθλημα.Την προηγούμενη βδομάδα την έσφαξε στο γόνατο ο διαιτητής με την Σπέτσια.Σφύριξε φάουλ ενώ 5″ μετά πέτυχε γκολ νίκης στο 90 για το 2-1.Και σαν να μην έφτανε αυτό στο 96 η Σπέτσια έκανε το 1-2 και την έστειλε στο -5 από την μισητή Ίντερ.

Έχει 5 Over 2,5 στα τελευταία 6 ματς.

Απουσιάζουν οι Κέσι,Κιάερ,Τομόρι,Πλιθάρι και Μπαλό Τουρέ.

Η Γιουβέντους προσπαθεί να σώσει την σεζόν.Ξεκίνησε τραγικά αλλά τελευταία ανεβαίνει και πλέον μπήκε για τα καλά στο κυνήγι της 4αδας.Δείχνει χαρακτήρα και ταυτόχρονα παίζει σαν πρωταθλήτρια.

Απουσιάζουν οι Μπονούτσι,Κιέζα.

Θα δούμε ανοιχτό ματς 100%.Δεν υπάρχει περιθώριο ήττας.Η Μίλαν με Ζλάταν και η Γιούβε με Ντιμπάλα και όλη την υπόλοιπη συμμορία.

Πρόβλεψη:Goal/Goal σε απόδοση 1,9

Αυτά από εμένα.Πάμε να κλείσουμε το ΣΚ με 4/4.Καλή επιτυχία σε όλους και σε ότι επιλέξετε.

Τσεσμελής Αντώνης

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *