Type to search

Premier League Premier league ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Premier League: Εξάποντο παραμονής με νέα πρόσωπα

Share

 Ο θάνατός σου η ζωή μου , έτσι μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει το σημερινό παιχνίδι (17:00) ανάμεσα στη Νιούκασλ Γιουνάϊτεντ και την Γουότφορντ. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο τέλος του βαθμολογικού πίνακα και ψάχνουν μια νίκη για να απεμπλακούν από την επικίνδυνη ζώνη. 

Οι 《Καρακάξες》  δέχθηκαν, το προηγούμενο Σάββατο, μεγάλο στραπάτσο από την Κέιμπριτζ ομάδα League 1 και γνώρισαν την ήττα με 0-1 εντός, με συνέπεια να αποκλειστούν από το Κύπελλο. Η ομάδα του Εντι Χάουι, ψάχνει να βρει σταθερότητα στο παιχνίδι της και με τις εξαιρετικές προσθήκες στο ρόστερ της, δείχνει να ανεβαίνει επίπεδο.

 Η Γουότφορντ από την άλλη, βρίσκεται και εκείνη σε πολύ δύσκολη θέση καθώς έρχεται από 6 διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και αναπόφευκτα κατρακυλάει στη βαθμολογία. Μεγάλη είναι η πίεση στον τεχνικό Ρανιέρι ο οποίος θα προσπαθήσει να ανεβάσει την ομάδα του, να της δώσει βαθμολογική ανάσα και να φύγει από αυτό το παιχνίδι με θετικό πρόσημο. 

 Οι πιθανές 11αδες των ομάδων: 

Για τη Νιούκασλ κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ντουμπράβκα, στην άμυνα οι Τρίπιερ, Σερ, Λασέλς και Ρίτσι, στη μεσαία γραμμή Αλμιρόν, Λόνγκσταφ, Γουίλοκ, Μέρφι και στην κορυφή της επίθεσης Μαξιμέν, Ζοέλιντον.

Για την Γουότφορντ κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μπαχμαν, η τετράδα στην άμυνα με Κούτσκα, Σιεράλτα, Κάθκαρτ, Καμαρά – αμυντικοί μέσοι οι Τουφάν, Σισοκό – μεσοεπιθετικοί οι Σέμα, Πέδρο, Ντένις και στην κορυφή της επίθεσης ο Κινγκ. 

ΜΗΛΙΤΣΌΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *