Type to search

Basket league Super league Α2 ΑΝΔΡΩΝ Αθλητικη Διοργανωση Β ΕΘΝΙΚΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΠΟ ΕΠΣ Ηλείας ΕΣΚΑΗ Κορωνοϊός ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Κρούσματα ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΙΓΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ποδόσφαιρο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 ΤΟΠΙΚΑ ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ

Αναβολές σε Γ ‘Εθνική, σε ΕΠΣ Ηλείας, σε Ε-ΣΚΑΗ (Ηλείας και Αχαΐας) και Α2 Εθνικής Καλαθοσφαιρησης

Share

 

Από τον Χρήστο Νικολόπουλο 

Αναστολή όλων των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε ποδόσφαιρο και καλαθοσφαιρηση σε επίπεδο εθνικό και σε τοπικό (Νόμος Ηλείας) λογω της πρόσφατης επιδημιολογικής εικόνα τόσο στη Ελλάδα όσο και στη Ηλεία. Με τα πρόσφατα δεδομένα, η αύξηση των κρουσμάτων, των θανάτων αλλά και της κατάστασης που επικρατεί στις ΜΕΘ οι υγειονομικές αρχές σε συνεννόηση με τις ομοσπονδίες, βάζουν σε πάγο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Με την έξαρση του ιού οι περισσότερες αγωνιστικές στα περισσότερα πρωτάθληματα είτε τοπικά είτε εθνικά αναβάλλονται για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

Η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηλείας με ανακοίνωση που εξέδωσε, την αναστολή των προγραμματισμένων αγώνων 05/01/2022 & 08-09/01/2022 λόγω της ραγδαίας επιδείνωσης τόσο σε Πανελλήνιο όσο και σε Ηλειακό επίπεδο της πανδημίας COVID – 19 για την καλύτερη προφύλαξη των εμπλεκομένων στο Ηλειακό ποδόσφαιρο.

 

Η Ενωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Ηλείας Αχαΐας με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, μετά την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων covid-19 στην περιοχή  ,σε συνδυασμό με τα αιτήματα των σωματείων μελών της ,καθώς και την γνωστοποίηση της ΚΕΔ/ΕΣΚΑ-Η για αδυναμία  αρκετών μελών του συνδέσμου Διαιτητών, και Κριτών αντίστοιχα λόγω ασθενείας ,αποφάσισε να διακόψει την διεξαγωγή όλων των  πρωταθλημάτων  που διοργανώνει από σήμερα και μέχρι και την Δευτέρα 17-01-2022.

 

Σε εθνικό επίπεδο, εχουμε την επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ ότι οι αγώνες των πρωταθλημάτων της για αυτό το σαββατοκύριακο στη Γ Εθνικής, των μικτών Κ-17 & Κ-15 της 12 και 19/1/22. αλλά και του γυναικείου ποδοσφαίρου 8 και 9 Γενάρη αναβάλλονται οριστικώς και επισήμως.

 

Η Ελληνικη Ομοσπονδια Καλαθοσφαίρισης σύμφωνα με το γραφείο τύπου, λόγω της επιβαρυμένης επιδημιολογικής κατάστασης Covid 19 και μετά την απόφαση του Δ.Σ. της ΕΟΚ για μετάθεση όλων των Εθνικών πρωταθλημάτων, οι εξ αναβολής αγώνες που είχαν οριστεί από τις 5 ως και τις 26 Ιανουαρίου αναβάλλονται εκ νέου και θα οριστούν λίαν συντόμως και με βάση τις εξελίξεις.

Οι αγώνες που δε θα γίνουν:

Α1 Γυναικών

Ολυμπιακός-ΟΑ Χανίων

Παναθηναϊκός-ΟΑ Χανίων

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

ΠΑΣ Γιάννινα-Νίκη Λευκάδας

Α2 Γυναικών

ΓΣ Ηλιούπολης-Θησέας Παναγιούδας

Εύνικος-Θησέας Παναγιούδας

Α2 Ανδρών

Χαρ. Τρικούπης-Καρδίτσα

Καρδίτσα-Ελευθερούπολη

Καβάλα-Καρδίτσα

Β΄ Εθνική Ανδρών

Πανιώνιος-ΑΟΚ Χανιά

ΟΦΗ-ΚΑΟ Μελισσίων

Άρης Νίκαιας-ΟΦΗ

Πρωτέας Β.-Π. Φάληρο

Γ΄ Εθνική Ανδρών

ΦΟ Βροντάδου-Παπάδος Γέρας

Αναγέννηση Λαμίας-Αλμυρός

Εργοτέλης-Καλαμάτα

ΚΑΠ-ΑΣ Τήρων Αγ. Θεοδώρων

ΑΕ Δικαίου Κω-ΚΑΠ

Θα υπάρχει μετάθεση όπου η αγωνιστική του διήμερου 8-9/1 με την οποία ήταν προγραμματισμένο να συνεχιστεί το κάθε πρωτάθλημα, μετατίθεται για το Σαββατοκύριακο 22-23/1, παρατηρώντας φυσικά την εξέλιξη των δεδομένων σε όλη τη χώρα μέχρι τότε.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *