Type to search

Κεντρική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο.Σ.Φ.Π. – Σεμέδο: Δεν πληρώνει η Πόρτο

Share

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, η Πόρτο δε φαίνεται να είναι διατεθειμένη να πληρώσει τα λεφτά που ζητάει ο Ολυμπιακός για την παραχώρηση του διεθνή κεντρικού αμυντικού της ομάδας.

Nα απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Ρουμπέν Σεμέδο προσπαθεί ο Ολυμπιακός, που μετά και το συμβάν με την κατηγορία του βιασμού της 16χρονης που όμως αθωώθηκε και είχε απασχολήσει το φθινόπωρο έχει ουσιαστικά “τελειώσει” από τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι επιδιώκουν την άμεση πώληση του ποδοσφαιριστή. Ο παίχτης ψάχνεται σε Αγγλία και Πορτογαλία, με την Πόρτο ωστόσο να είναι η ομάδα που φέρεται να τον εξετάζει σοβαρά και να θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού λοιπόν, συνεχίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ της πατρίδας του, καθώς φαίνεται να βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα των “δράκων”, όπου σύμφωνα και με σημερινό δημοσίευμα της “A Bola”, γράφεται πως η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεισάο δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει το ποσό που επιθυμεί ο Ολυμπιακός για την μεταγραφή του.

«Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Πόρτο, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας και της μεγάλης προσπάθειας που έκανε για να κλείσει η περασμένη χρονιά με κέρδη 33,4 εκατ. ευρώ, καθιστούν πρακτικά αδύνατο να επενδύσουν οι “δράκοι” το ποσό που επιθυμεί ο Ολυμπιακός για τη μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο», αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό δημοσίευμα.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *