Type to search

ΓΑΛΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ Κεντρική ΚΟΙΝΩΝΙΚΆ ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Κορωνοϊός Κρούσματα ΛΙΓΚ 1 ΛΙΓΚ 1 Λιονέλ Μέσι Μπαρτσελόνα Παρί Σεν Ζερμέν Ποδόσφαιρο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σέρχιο Ράμος ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Ο dj αρνείται ότι κόλλησε τον ιό στο Αργεντίνο σταρ.

Share

 

Από τον Χρήστο Νικολόπουλο. 

Ο Φερ Παλάτσιο δηλώνει κατηγορηματικά ότι κόλλησε τον ιό στο Λιονέλ Μέσσι.

Κατά τη διάρκεια των εορτών και των χειμερινών διακοπών ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν επέλεξε να τα περάσει στη ιδιαίτερη πατρίδα του στη Αργεντινή με τη οικογένεια του.

Τον πρόδωσε ένα βίντεο στο Τουίτερ όπου χόρευε με τη γυναίκα του χωρίς να φοράνε μάσκα ούτε εκείνοι ούτε οι θαμώνες, σε ένα από τα πολλά πάρτυ που παρευρέθη ο dj.

 

O Παλάτσιο σε δημοσίευση του στο Ίνσταγκραμ  δήλωσε ότι είναι παραπάνω από χαρούμενος που έχει την τιμή να γνωρίσει από κοντά το Μέσσι αλλά όλο αυτό του γύρισε μπούμερανγκ γιατί βρέθηκαν θαυμαστές του Αργεντίνου να τον κατηγορούν ως φορέας του ιού που κόλλησε το είδωλο τους. Λάμβανε τρομακτικά μηνηματα που τον καθιστούσε ακόμα και δολοφόνο, κάνοντας λόγο και για φόβο.

 

 

Ό σούπερ σταρ της Παρί θα απομονωθεί και θα κάτσει 15 μέρες καραντίνα στη Ροζάριο, μόλις βγει αρνητικό το τεστ τότε θα μπορεί να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ευχές και από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας της χώρας

Η δήλωση του :

«Αγαπητέ Λέο, σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση και να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις αυτόν τον ιό με τον πιο ήπιο δυνατό τρόπο.

«Εδώ σε περιμένουμε, να απολαύσεις ξανά τη μαγεία σου, με αυτό το πουκάμισο που τόσο αγαπάμε». 

 

 

Οι Χουάν Μπερνάρ, Σέρτζιο Ρίκο και Νέιθαν Μπιτουμαζάλα ήταν τα κρούσματα που κατέγραψε η Γαλλική ομάδα.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *