Type to search

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ Κορωνοϊός ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Κρούσματα Μπάγερν Μονάχου ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ποδόσφαιρο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο κορονοϊός χτύπησε την πόρτα της Μπάγερν Μονάχου. 4 παίκτες της βασικοί βρέθηκαν θετικοί στο ιό

Share

Η κατάσταση στην Γερμανία είναι έξω ρυθμού, η οποία μετράει περισσότερα από 1 εκατομμύρια κρούσματα με τους νεκρούς να αυξάνονται, με αποτέλεσμα οι υγειονομικές αρχές να χαμηλώνουν την προσέλευση του κόσμου στο 70%

H ομάδα του Νάγκελσμαν έχασε λόγω της εξαρσης της κατάστασης 4 πρωτοκλασάτα ονόματα, 4 πάρα πολύ καλούς παίκτες της.

Είναι οι Μανουέλ Νόιερ( Μαλδίβες) Κίνγκσλει Κομάν(Ντουμπάι) Ομάρ Ρίτσαρντ και ο Κορεντίν Τολισσό(Γαλλία), θετικός βρέθηκε και ο βοηθός του Νάγκελσμαν o Ντίνο Τοπμόλλερ.

Σύμφωνα με δηλώσεις οι Βαυαροί ότι και οι 5 παίκτες είναι καλά στη υγεία τους είναι καραντίνα, και από σήμερα ξεκινάνε PCR τεστ κατ έλεγχο σε όλους τους παίκτες και σε όλο το προσωπικο.

Κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών όλοι οι οποίοι ανήκουν στη Μπάγερν από παίκτες και το υπόλοιπο τμήμα εμβολιάστηκε με την τρίτη δόση, να θωρακισουν τον οργανισμό τους απέναντί σε αυτό το ιό όπου μέρα με μέρα μεταλλάζετε στη γίνετε στε μέρες μας ή Ομικρον.

Επίσης βρέθηκαν κρούσματα στους περισσότερους συλλόγους της χώρας.

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Μπορουσιά Ντόρτμουντ θα γίνει με 15.000 θεατές και μόνο όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο η έχουν νοσήσει θα γίνονται δεκτοί,ενω οι υπόλοιποι απορρίπτονται.

Επιπλέον, οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, ακόμη και η αναβολή αγώνων, θα είναι επίσης δυνατοί σε περιοχές με υψηλά ποσοστά μόλυνσης.

Από τον Χρήστο Νικολόπουλο.

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *