Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Boxing day 2021: Μάτσαρες πριν κλείσει το ετος στην Premier League.

Share

Ο θεσμός της boxing day στην Αγγλία καθιερώθηκε το 1903 και εδώ και χρόνια είναι από τα μόνα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που δεν σταματάνε λόγο της γιορτής των Χριστουγέννων.  Σήμερα το γκάλενταρι περιλαμβάνει επτά αναμετρήσεις και μια αύριο, τρία παιχνίδια έχουν αναβληθεί λόγο κορονοϊού.

Μάντσεστερ Σιτι – Λεστερ (26/12 17:00- Cosmotesport 1)

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί απέναντι στην μαχητικότατη Λεστερ που και μετά τον αποκλεισμό σοκ από την Λίβερπουλ στο Carabao Cup την Τετάρτη στρέφει την προσοχή της στις θέσεις που δίνουν ένα εισιτήριο για την Ευρώπη την επόμενη χρονιά.

Νόριτς – Άρσεναλ (26/12 17:00- Cosmotesport2)

Οι Λονδρέζοι ταξιδεύουν στο Carrow Road με ένα και μόνο στόχο, την νίκη όπου θα την κρατήσει για τα καλά στην τετράδα. Η Νόριτς θα ψάξει την δεύτερη εντός έδρας νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα όπου θα την ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας.

Τόττεναμ – Κρύσταλ Πάλας (26/12 17:00- cosmotesport3)

Η Τόττεναμ φιλοξενεί την Κρίσταλ Πάλας μετά το 2-2 στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ και την πρόκριση έπη της Γουεστ Χαμ στο κύπελλο με σκοπό να βρεθεί σε θέση βολής για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η μετριότατη Κρισταλ Παλας θα προσπαθήσει για το καλύτερο στο Λονδίνο.

Γουεστ Χαμ – Σαουθάμπτον (26/12 17:00- cosmotesport7)

Η Γουεστ Χαμ δεν έχει πολλά περιθώρια για άλλο κακό αποτέλεσμα μετά και τον αποκλεισμό από την Τόττεναμ αφού στο πρωτάθλημα βλέπει αρκετές ομάδες να την απειλούν στην πέμπτη θέση. Στην αντίπερα όχθη η Σαουθάμπτον των πολλών κακών αποτελεσμάτων χρειάζεται την νίκη για να έχει απόσταση ασφαλείας από την ζώνη υποβιβασμού.

Αστον Βιλλα – Τσέλσι (26/12 19:30- cosmotesport1)

Στο ματς της αγωνιστικής η ομάδα του Στήβεν Τζέραρντ που θα απουσιάσει από τον πάγκο λόγο κορονοϊού φιλοξενεί την Τσέλσι. Οι μπλε χρειάζονται μόνο την νίκη μετά τις δύο ισοπαλίες με Εβερτον και Γούλβς που τους έστειλε στο -6 πο την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σιτι.

Μπράιτον – Μπρέντφορντ (26/12 22:00- cosmotesport 1)

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας Μπράιτον και Μπρέντφορντ με τις μέχρι τώρα πορείες τους μας προϊδεάζουν για ένα παιχνίδι με αρκετά γκολ και θέαμα! Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στο μέσο της βαθμολογίας με 20 βαθμούς!

Αύριο στις 22:00 το τελευταίο ματς της αγωνιστικής ανάμεσα σε Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιντετ.

 

ΔΑΝΙΗΛ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *