Type to search

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΤΣΕΛΣΙ

Άστον Βίλα – Τσέλσι : Ώρα για πολλά γκολ

Share

Η Τσέλσι πρόκειται να ταξιδέψει στο Μπέρμιγχαμ, όπου θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα για την Boxing Day στην προσπάθειά της να πάρει νίκη μετά από τα κακά ματς με Γουλβς και Εβερτον .

Οι Μπλε έχασαν αρκετούς παίκτες λόγω τραυματισμών και COVID-19 στους τελευταίους αγώνες, με την Τσέλσι να σημειώνει μόλις δύο νίκες στις έξι τελευταίες μονομαχίες πρωταθλήματος.

Ο Callum Hudson-Odoi και ο Romelu Lukaku έχουν αναρρώσει και οι δύο από τον COVID-19 και αναμένεται να είναι στην ομάδα, ενώ ο Hakim Ziyech είναι αμφίβολος λόγω τραυματισμού στη γάμπα, με τους Ruben Loftus-Cheek και Kai Havertz να βρίσκονται εκτός δράσης αφού βρέθηκαν θετικοί.

Όσον αφορά την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ, η Άστον Βίλα έχει ανακάμψει μετά την άφιξη του πρώην προπονητή των Ρέιντζερς, ο οποίος οδήγησε την ομάδα του σε τέσσερις νίκες στα πρώτα έξι παιχνίδια του ως επικεφαλής. Ωστόσο, η Villa έχει και αυτή απώλειες λόγω του COVID-19 όπως αυτή του προπονητής της που  θα χάσει αυτό το παιχνίδι. Αλλά ο σύλλογος δεν αποκάλυψε τα ονόματα των παικτών που βρέθηκαν θετικοί, ενώ ο Marvelous Nakamba, ο Leon Bailey και ο Bertrand Traore θα το χάσουν όλοι λόγω τραυματισμών.

Η Τσέλσι στα τελευταία της 5 παιχνίδια για το αγγλικό πρωτάθλημα έχει 2 νίκες με Γουότφορντ (1-2) και με Λιντς (3-2) , 2 ισοπαλίες με Εβερτον (1-1) και Γουλβς (0-0) και μόλις μια ήττα από την Γουεστ Χαμ με σκορ (3-2). Από την άλλη τα Λιοντάρια στα τελευταία 5 ματς  για την Πρεμιερ Λιγκ έχουν  3 νίκες με Κρισταλ Παλας (1-2) , με Λεστερ (2-1) και με Νοριτς (0-2) . Έχουν ακόμη και 2 ήττες με Μαντσεστερ  Σιτυ (1-2) και με Λιβερπουλ (1-0).

 

Άστον Βίλα – Τσέλσι πιθανές ενδεκάδες

Η προβλεπόμενη ενδεκάδα της Άστον Βίλα: Emiliano Martinez, Matty Cash, Ezri Konsa, Tyrone Mings, Matt Targett, John McGinn, Douglas Luiz, Jacob Ramsey, Emiliano Buendia, Ollie Watkins, Ashley Young.

Η προβλεπόμενη ενδεκάδα της Chelsea: Edouard Mendy, Trevoh Chalobah, Thiago Silva, Antonio Rudiger, Reece James, Jorginho, Mateo Kovacic, Marcos Alonso, N’Golo Kante, Mason Mount,Christian Pulisic .

Η στοιχηματική επιλογή μας για το αποψινό ματς είναι όβερ 2.5 γκολ και όβερ 9.5 κόρνερ καθώς λόγω της boxing day οι ομάδες σκοράρουν κατά ριπάς και δημιουργούν περισσότερες ευκαιρίες για γκολ . Συνδυαστική απόδοση μέσω της stoiximan στο 3.30.

Οδυσσέας Βιτσεντζάτος

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *