Type to search

Κεντρική ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ Μπαρτσελόνα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Μπλόκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε πιθανή μεταγραφή του Καβάνι τον Ιανουάριο

Share

Ο Έντισον Καβάνι έχει εκφράσει την επιθυμία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποχωρήσει στην προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ωστόσο ο αγγλικός σύλλογος θέλει να κρατήσει τον Ουρουγουανό επιθετικό στο Ολντ Τράφορντ λόγω της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στη χώρα εξαιτίας της πανδημίας.


Ο Καβάνι έχει συνδεθεί τις τελευταίες μέρες με πιθανή μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να αντικαταστήσει τον Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο την προηγούμενη εβδομάδα λόγω καρδιακού προβλήματος. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να απέρριψε πρόταση της Μπόκα Τζούνιορς προκειμένου να συνεχίσει στους μπλαουγκράνα.Τη φετινή σεζόν ο Καβάνι βρίσκεται υπό τη σκιά του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς του έχει μόλις οκτώ συμμετοχές σε Premier League και Champions League, εκ των οποίων πήρε φανέλα βασικού σε μόνο μία.

Παρόλα αυτά και ενώ έχει κάνει ξεκάθαρη την επιθυμία του για να φύγει από το Μάντσεστερ, οι ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου δεν φαίνονται ιδιαίτερα θερμοί σε αυτό το ενδεχόμενο. Το πρόβλημα έχει να κάνει με τον μεγάλο αριθμό κρουσμάτων covid που υπάρχουν στην ομάδα και το τελευταίο που θα ήθελαν στους κόκκινους διαβόλους είναι να χάσουν και άλλους ποδοσφαιριστές όπως ο Ουρουγουανός. Ως εκ τούτου φαίνεται δύσκολη η μετακίνηση του σε κάποιον σύλλογο την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *