Type to search

FIFA ΑΓΓΛΙΑ Αθλητικη Διοργανωση Β ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ Κεντρική Ποδόσφαιρο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Φούλαμ-Σέφιλντ Γιουναιντεντ 0-1.Ήττα για τους πρωτοπόρους του πρωτάθληματος.Στο – 3 για πλέι οφ ανόδου οι λεπίδες.

Share

Από τον Χρήστο Νικολόπουλο

Η Φούλαμ υποδέχτηκε τη φορμαρισμένη Σέφιλντ Γιουναιντεντ στο Κρεϊβεν Κόττατζ και έχασε με 1-0 απο το γκολ του Ν’τιαγε στα πρώτα 3 λεπτά.

H Φούλαμ έχανε την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη. Έκανε μακρινές αντεπίθεσεις ώστε να ξεκλειδώσει την άμυνα των αντιπάλων, αλλά πέσανε πάνω στο απίστευτο της τερματοφύλακα τον Φοντέριγχαμ.

Η Σέφιλντ Γιουναιντεντ τρέχει ένα απίστευτο σερί 3 νικών μετά τη αποψινή νίκη και είναι σε θέσεις για πλέι οφ ανόδου διότι την χωρίζουν 3 βαθμούς από την 6η Στόουκ. Απο την άλλη η Φούλαμ μετά την ήττα δε κινδυνεψε και κράτησε την πρωτιά και το εισητηριο για απευθείας προβιβασμός από την Τσαμπιονσιπ στη Πρεμιέρ Λίγκ, υστερα και την ήττα της 2η Μπόρνμουθ από την Μίντελσμπρο η διαφορά παρέμεινε στους 2 βαθμούς.

Πάνε μαζί μαζί αλλά για μια είναι η κορυφή της Β κατηγορίας Αγγλίας.

Η ομάδα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα την έχει μεταμόρφωσει σε υπερομαδα σε ομάδα όπου παίζει ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο.

 

Mε θητεία από Χαλ και Εβερτον έχει αφομοιώσει πλήρως την νοοτροπία και το τρόπο διαχείριση των Άγγλων στο ποδόσφαιρο.

 

Oι λεπίδες του Χενινγκμποτομ όταν την ανέλαβε μεσόυσης της σεζόν ύστερα από την απόλυση του Γιοκάνοβιτς λόγω αρνητικών αποτέλεσματων, από κει που μαζεύε με το σακούλι τους βαθμούς, την ανέλαβε σε τόσο δύσκολη περίοδο και κοιτάει την Α εθνική.

 

 

Εχει  δρόμο ακόμη η Τσαμπιονσιπ, εκτός τη Φούλαμ άλλες 3 ομάδες όπως Μπόρνμουθ Μπλάκμπερν και Γουέστ Μπρόμιτς με 43, 42,41 βαθμούς αντίστοιχα κάνουν και φέτος ανταγωνιστικο το πρωτάθλημα της ας είναι και Β κατηγορία.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *