Type to search

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Ντέρμπι κορυφής για τον Ολυμπιακό απέναντι στη Μπρέσια

Share

Τη Μπρέσια εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός σήμερα το βράδυ (21:30 Ertflix) για την έκτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι “Ερυθρόλευκοι” μετά τη νίκη στο Παπαστράτειο με 12-10 απέναντι στη Γιουγκ Σπλιτ για την πέμπτη αγωνιστική, αντιμετωπίζουν την ισχυρή Μπρέσια εκτός έδρας με στόχο να κλείσουν το 2021 αήττητοι και στη κορυφή της βαθμολογίας. Ο Θοδωρής Βλάχος θα έχει στη διάθεσή του τους δύο φουνταριστούς Χριστόφορο Κολόμβο και Κωνσταντίνο Μουρίκη, αλλά και οι δύο δεν βρίσκονται στη κατάλληλη αγωνιστική ετοιμότητα. Ο πρώτος ήταν εκτός για ένα μήνα ενώ ο δεύτερος απουσίασε δέκα μέρες ,ωστόσο, αμφότεροι θα είναι εντός της αποστολής.

Θοδωρής Βλάχος: “Όσο προχωράμε στον όμιλο, κάθε παιχνίδι και κάθε αποτέλεσμα διαμορφώνει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τη δυναμική μας. Θα είναι και αυτό ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών για εμάς σε μια δύσκολη έδρα με έναν πολύ καλό αντίπαλο. Παιχνίδια σαν αυτό χαίρεσαι να παίζεις, ιδίως σε μια περίοδο που δεν θα κρίνει πολλά πράγματα.”

Μάρκο Μπίγιατς: ” Περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Μπρέσια είναι μια εξαιρετική ομάδα, ιδιαίτερα στην έδρας της, και είμαι σίγουρος ότι πρέπει να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι για να πάρουμε τους τρείς βαθμούς εκεί. Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα αγωνιστούμε όλοι και αυτό είναι ένα πρόβλημα που μας ακολουθεί από το ξεκίνημα της σεζόν. Ωστόσο ελπίζω ότι στο δεύτερο μισό θα είμαστε υγιείς. Όπως και να χει θα δώσουμε το 100% για να ολοκληρώσουμε αυτό το χρόνο με τη νίκη και να επιστρέψουμε με τη νίκη στο Πειραιά.”

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *