Type to search

Α2 ΑΝΔΡΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΟ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 64-66: Μεγάλο διπλό για την προσπάθεια ανόδου

Share

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Β Εθνικής του 2ου ομίλου το Παλαιό Φάληρο υποδέχτηκε τον Ηλυσιακό στο γήπεδο «Σοφία Μπεφόν». Σε έναν αγώνα που είχε δραματικό φινάλε, ο Ηλυσιακός κατάφερε να φύγει με τη νίκη με 64-66. Το Παλαιό Φάληρο βρισκόταν στην 10η θέση της βαθμολογίας ενώ ο Ηλυσιακός στην 6η έχοντας μόνο 2 βαθμούς διαφορά.

Στο πρώτο δεκάλεπτο κυριάρχησαν οι άμυνες αλλά και το νευρικό ξεκίνημα και των δυο ομάδων με το σκορ να βρίσκεται στο 11-16. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και με την ευστοχία τους κατάφεραν να διευρύνουν την διαφορά με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 26-40.

Σε αυτό το σημείο φάνηκε πως θα είναι ένα εύκολο απόγευμα για τον Ηλυσιακό αλλά οι γηπεδούχοι αρχικά θα μειώσουν την διαφορά στους 10 με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Η αντεπίθεση θα συνεχιστεί και στην τέταρτη περίοδο όπου το Παλαιό Φάληρο θα φτάσει ακόμα και στην ισοφάριση. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι ομάδες βρίσκονταν στον πόντο. Με το σκορ στο 64-66 ο Ηλυσιακός θα χάσει την ευκαιρία να κλειδώσει το ματς και την τελευταία επίθεση θα την έχουν οι γηπεδούχοι. Όμως, θα αστοχήσουν σε τρίποντο που θα τους έδινε τη νίκη και το ματς θα ολοκληρωθεί με τον Ηλυσιακό να κερδίζει μέσα σε μια δύσκολη έδρα, ανεβαίνοτας στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, τρεις βαθμούς πίσω από το πρωτοπόρο Αιγάλεω.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Λυτόπουλος, Σκόρδος, Παιζης, Αγγελόπουλος, Λιουδάκης, Σταθόπουλος, Βλασσόπουλος, Καλιανιώτης, Μπολάτογλου, Χαρούνι, Ανδρεάτος, Παπαδάτος

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Ιορδάνογλου, Γραμματικάς, Φώτσης, Μπινιάκου, Κάλδης, Μπάζιος, Βούρτσης, Ύμερι, Κεφαλάς, Στασινόπουλος, Κοσσάρας, Παπάδης

 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΔΑΚΟΣ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *