Type to search

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στις νίκες για Μύκονο, 3-2 τον Χαραυγιακό

Share

Αλώβητη έφυγε η Μύκονος από το Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης, καθώς επικράτησε με 3-2 του Χαραυγιακού και σκαρφάλωσε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Επέστρεψαν στις νίκες οι νησιώτες, ίσως πιο άνετα από ότι δείχνει το τελικό σκορ. Η ομάδα του Παχατουρίδη αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, με ένα απίθανο γκολ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Σερέπα από απόσταση σχεδόν 40 μέτρων. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι δύο τερμάτων στο 5΄, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Κέμπε με σουτ από τα όρια της περιοχής.

Ο Χαραυγιακός προσπάθησε να συνέλθει από το αρχικό σοκ και αφού κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, πέτυχε τη μείωση του σκορ στο 21΄, με τον Φέκκα να πλασάρει εύστοχα τον Διαμαντή σε τετ-α-τετ. Στην συνέχεια οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες όμως το 1-2 έμεινε ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι για την ισοφάριση, ωστόσο η Μύκονος ήταν αυτή που χαμογέλασε. Συγκεκριμένα στο 68ο λεπτό ο Κούτρας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, μετά από υπέροχη σέντρα του Σερέπα. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα επικράτησαν τα νεύρα εντός -και εκτός- αγωνιστικού χώρου, με αρκετά φάουλ και κίτρινες κάρτες εκατέρωθεν.

Οκτώ λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90, ο Χαραυγιακός με κεφαλιά του Αρβανίτη βρήκε ένα δεύτερο γκολ, αλλά στον εναπομείναντα χρόνο δε μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Κουτσούμπας βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής της Μυκόνου, όμως νικήθηκε από τον Διαμαντή στο σουτ που επιχείρησε.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι άνθρωποι των γηπεδούχων είχαν έντονα παράπονα από τη διαιτησία για τρεις περιπτώσεις. Δύο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο και ένα οφσάιντ στο δεύτερο. Ενώ, τέλος δεν έλειψαν τα «παρατράγουδα», αφού μετά το τέλος του αγώνα οπαδοί των γηπεδούχων κινήθηκαν απειλητικά προς τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, αλλά ευτυχώς με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Έτσι, η Μύκονος έφτασε τους 13 βαθμούς στον 5ο όμιλο της Γ΄Εθνικής, έξι λιγότερους από την πρωτοπόρο Ηλιούπολη και πέντε από Ερμιονίδα και την ζώνη του υποβιβασμού. Παραμένει βυθισμένος στην προτελευταία θέση ο Χαραυγιακός με μόλις 5 βαθμούς.

Χαραυγιακός – Μύκονος 2-3: (Φέκκας 21, Αρβανίτης 82 – Σερέπας 2, Κέμπε 5, αυτ. Κούτρας 68)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Βακερλής, Κουτσογκίλας ( 51′ Κάραβος) , Παρασκευόπουλος (80′ Αρβανίτης), Κούτρας, Αναστασόπουλος, Κάρδαρης, Δραμουντάνης (71′ Σουβατζόγλου), Κουκοβίνης, Κοζάκης (71′ Αγγελόπουλος), Κουτσούμπας, Φέκκας

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Διαμαντής, Σπυρόπουλος, Παπαδόπουλος (46′ Αχείμαστος), Μάρκος, Παπαϊωάννου, Καλτσάς, Λεσάι (90′ Γκέζο), Ντουσάι (90+5′ Σούλτσε), Σερέπας, Μπρούνο (90+1′ Τσιαφίτσας), Κέμπε.

 

Συντάκτης: Βασίλης Βασιλείου

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *