Type to search

Κεντρική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΟΚ Ποδόσφαιρο ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Εντός έδρας δοκιμασίες για τους «μεγάλους»

Share

Με τη δεύτερη ημέρα της 15ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της superleague 1. Τρεις αναμετρήσεις δεσπόζουν στο πρόγραμμα: Ολυμπιακός-Λαμία, ΠΑΟ- ΠΑΣ Γιάννενα, ΠΑΟΚ- Αστέρας Τρίπολης.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τη Λαμία σε ένα παιχνίδι που φαινομενικά είναι αρκετά εύκολο για τους «ερυθρόλευκους» αλλά στην πραγματικότητα κρύβει πολλούς κινδύνους. Η Λαμία δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί, καθώς είναι ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και να απειλήσει την αντίπαλη εστία, όπως απέδειξε και στο εντυπωσιακό ματς που διεξήχθη μεσοβδόμαδα με τον Βόλο (2-2). Από την άλλη, ο Ολυμπιακός την περασμένη εβδομάδα κινήθηκε στους ρυθμούς της μεγάλης μεταγραφής του Κώστα Μανωλά, που σκόρπισε τον ενθουσιασμό στο λιμάνι και θέλει να πετύχει ακόμα μία νίκη, ώστε να διατηρήσει ασφαλή απόσταση από την ΑΕΚ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 15:00 το μεσημέρι και πρώτος διαιτητής ορίστηκε ο Γκορτσίλας.

Με τη σειρά του ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στη Λεωφόρο τον ΠΑΣ Γιάννενα, μία ομάδα που του έχει προκαλέσει πολλές απώλειες στο πρόσφατο παρελθόν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι οι Γιαννιώτες απέκλεισαν πέρυσι τους πράσινους από το κύπελλο και μετρούν 4 σερί νίκες απέναντι τους. Σύμμαχος του Παναθηναϊκού θα είναι για ακόμα μία φορά η έδρα του, στην οποία έχει χάσει μόνο από τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΣ προέρχεται από την πιο βαριά ήττα του στη σεζόν ως τώρα, αφού ηττήθηκε με 0-4 από τον ΠΑΟΚ και ψάχνει αντίδραση για να αποδείξει ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν μία κακή παρένθεση. Διαθέσιμοι για τους Ηπειρώτες θα είναι και οι Περέα, Καραχάλιος. Το «τριφύλλι» είχε επιπλέον χρόνο ξεκούρασης, αφού το μεσοβδόμαδο παιχνίδι του με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων των γηπεδούχων. Πρώτη σέντρα στο παιχνίδι στις 19:30.

Ο «Δικέφαλος του βορρά» έχοντας ως οδηγό τις πρόσφατες επιτυχίες του (τεσσάρα στον ΠΑΣ, πρόκριση στην Ευρώπη) θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, υποδεχόμενος τον σκληροτράχηλο Αστέρα. Η ενεργοποίηση παικτών όπως ο Τσιγγάρας και ο Λύραντζης αλλά και η εντυπωσιακή άνοδος του Κούρτιτς βοηθούν τελευταία τον ΠΑΟΚ να παίρνει αποτελέσματα και να είναι περισσότερο λειτουργικός. Ο Αστέρας προέρχεται από νίκη επί του Παναιτωλικού και θέλει βαθμό ή βαθμούς στην Τούμπα, ώστε να προσεγγίσει ακόμα περισσότερο την εξάδα. Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής αναμένεται να προσφέρει αρκετό θέαμα και μάχες μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα διευθυνθεί από τον Κουτσιαύτη.

 

Προκόπης Κωνσταντουδάκης

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *