Type to search

ΑΓΓΛΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τότεναμ-Λίβερπουλ: Μετά από δύο εβδομάδες απουσίας η Τότεναμ επιστρέφει

Share

 

Στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, Τότεναμ και Λίβερπουλ θα βρεθούν αντιμέτωπες. Η αναμέτρηση θα λάβει μέρος στο γήπεδο της Τότεναμ στις 18:30 με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς.

Σε μια από τις πιο περίεργες αγωνιστικές, στην οποία θα πραγματοποιηθούν μόνο τέσσερις αγώνες το σαββατοκύριακο, θα αναμετρηθούν Τότεναμ και Λίβερπουλ. Η Τότεναμ αντιμετωπίζει προβλήματα με τον κορονοϊό, με τον προπονητή της Κόντε να δηλώνει πως η μισή του ομάδα έχει κολλήσει, ενώ η ομάδα του Κλόπ είναι φαβορί για την νίκη με στόχο να περάσει την Σίτι του Γκουαρντιόλα.

Δύο εβδομάδες χωρίς αγώνα παραμένει η Τότεναμ με τις αναβολές των αγώνων και τώρα καλείται να αντιμετωπίσει την φορμαρισμένη Λίβερπουλ. Πριν από τις αναβολές η λονδρέζικη ομάδα κατάφερε τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, όμως με ομάδες στο κάτω μισό της βαθμολογίας όπως Λίντς, Μπρέντφορντ και Νόργιτς. Στον βαθμολογικό πίνακα παραμένει ζωντανή στη μάχη της τετράδας καθώς απέχει επτά πόντους από τους παραδοσιακούς αντιπάλους της, την Άρσεναλ, έχοντας όμως τέσσερα παιχνίδια λιγότερα. Στις τελευταίες της προπονήσεις εμφανίστηκαν μόνο 12 παίκτες στην προπόνηση, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Κόντε.

Στην αντίθετη πλευρά βρίσκεται η Λίβερπουλ. Οι κόκκινοι μετά από την γκέλα στο Λονδίνο από την Γουέστ Χάμ μοιάζουν να έχουν ξεχάσει την ήττα. Σε όλες τις διοργανώσεις έχουν 8 συνεχόμενες νίκες ενώ στο νικηφόρο σερί έχουν βάλει 21 γκολ και έχουν δεχτεί μόλις 4. Είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα, 1 βαθμό πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι με την καλύτερη επίθεση, ενώ δεν έχει αποκλειστεί σε κανένα από τα κύπελλα που συμμετέχει.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εντελώς διαφορετικούς ρυθμούς, η μία δεν έχει κανένα παιχνίδι δύο εβδομάδες ενώ η άλλη μοιάζει να είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες στον κόσμο. Η Λίβερπουλ φαίνεται πως δεν θα δυσκολευτεί, ωστόσο είναι ένα παραδοσιακό αγγλικό ντέρμπι και όλα είναι εφικτά.

 

Γιώργος Δέδες

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *