Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΡΙΕ Α

Επέστρεψε στις νίκες η Λάτσιο

Share

Η Λάτσιο αντιμετώπισε στην έδρα της, στο στάδιο Ολύμπικο την Τζένοα για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος και κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες με σκορ 3-1 ενάντια στους ροσομπλού.

Οι Λατσιάλοι έπρεπε να διαχειριστούν την σοβαρή απουσία του Τσίρο Ιμόμπιλε και αυτό ακριβώς έκαναν δίνοντας ρόλο  κεντρικού επιθετικού στον Φελίπε Άντερσον ο οποίος συνήθως αγωνίζεται ως εξτρεμ. Έτσι στη θέση του εξτρεμ κλήθηκε να ανταποκριθεί ο Πέδρο με τον Ισπανό να πραγματοποιεί μια αρκετά ικανοποιητική και πετυχημένη εμφάνιση.

Η Λάτσιο δε δυσκολεύτηκε αρκετά να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα καθώς σκόραρε μόλις στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Πέδρο και έκανε το 1-0 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στη συνέχεια η Λάτσιο ασκούσε πίεση κόντρα στη Τζένοα ψάχνοντας ένα δεύτερο γκολ το οποίο ήρθε στο 75ο λεπτό από  τον Ιταλό αμυντικό της Λάτσιο, τον Ατσέρμπι έπειτα από μια καλή εκτέλεση κόρνερ από τον Λουίς Αλμπέρτο ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο 63ο λεπτό. Η Λάτσιο βρήκε και ένα τρίτο τέρμα με τον Τζακάνι έξι λεπτά αργότερα, στο 81 ενώ ο Λουίς Αλμπέρτο έγινε δημιουργός για δεύτερη φορά. Το μόνο που κατάφερε η Τζένοα ήταν να μειώσει το σκορ στο 86 με τον Μελεγκόνι.

Μετά από αυτό το παιχνίδι ή Λάτσιο ανέβηκε στην 8η θέση του πρωταθλήματος ενώ παράλληλα ισοφάρισε την Γιουβέντους και τη Ρόμα οι οποίες έχουν μια αγωνιστική λιγότερο. Από την άλλη πλευρά η Τζένοα πλέον έκανε την τέταρτη ήττα της στα τελευταία 5 επίσημα παιχνίδια της και βρίσκεται πλέον στη 19η θέση του βαθμολογικού πίνακα και κινδυνεύει να υποβιβαστεί εάν δεν αλλάξει κάτι στην εικόνα της στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στην επόμενη αγωνιστική η Λάτσιο θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με τη Βενέτσια ενώ στο πρόγραμμα της Τζένοα για την 19η αγωνιστική βρίσκεται η Αταλαντα η οποία αναμένεται να δυσκολέψει αρκετά τους ροσομπλού.

Θωμάς Ζάρρας

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *