Type to search

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΞΑΣΤΕΡΟ

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΞΑΣΤΕΡΟ

Share

Τα μεγαθήρια από την Ισπανία και η αδυναμία του Παναθηναϊκού να σταματήσει το αρνητικό σερί αποτελεσμάτων απέναντί τους.

  Ο Παναθηναϊκός πρόσθεσε ένα ακόμη αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι σε ισπανική ομάδα χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ καθώς ηττήθηκε από τη Μπαρτσελόνα με 82-85.Ένα αποτέλεσμα που διευρύνει και άλλο το σερί των χαμένων αγώνων απέναντι στους “Μπλαουγκράνα”.Οι Καταλανοί μετράνε πια 6 αγώνες αήττητοι απέναντι στην ομάδα του τριφυλλιού.Είναι χαρακτηριστικό ότι η τελευταία νίκη των πρασίνων χρονολογείται στις 21 Νοεμβρίου του 2018 όταν ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 76-70 και στον πάγκο του βρισκόταν ο Τσάβι Πασκουάλ!

 

Απέναντι στη ¨Βασίλισσα” τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα,καθώς η Ρεάλ έχει 12 συνεχόμενες νίκες εναντίον του Παναθηναϊκού. Για να βρούμε τη τελευταία νίκη του τριφυλλιού θα πρέπει να πάμε πίσω στις 17/4/2018 όταν στο πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα playoffs είχαν επικρατήσει με 95-67 με προπονητή (ποιόν άλλον;) τον Τσάβι Πασκουάλ .Από εκεί και μετά έχει ανοίξει μία ¨μαύρη τρύπα” από την οποία ακόμα οι πράσινοι δεν έχουν καταφέρει να βγούν.

Σίγουρα τα τελευταία χρόνια η ψαλίδα μεταξύ των δύο ισπανικών ομάδων και του Παναθηναϊκού έχει ανοίξει,όμως δεν αρμόζει στην ιστορία του ¨εξάστερου¨ τόσο μεγάλα αρνητικά σερί απέναντι στις δύο ομάδες.Όπως και χθες, υπήρχαν και άλλες αναμετρήσεις πολύ κλειστές όσον αφορά το σκορ,στις οποίες ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.Ας ελπίσουμε ότι σύντομα οι πράσινοι θα καταφέρουν να σπάσουν την αρνητική αυτή παράδοση!

ΓΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *