Type to search

ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Βαθμολιγκή ανάσα για τη Γλυφάδα, άνετη επικράτηση (11-3) απέναντι στο Παλαιό Φάληρο!

Share

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΝΟ Γλυφάδας και το Παλαιό Φάληρο (11/12 – 14:00) στο ανοιχτό κολυμβητήριο Γλυφάδας, “Αντώνης Δημητρόπουλος” για την 9η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Α1 αντρών στο πόλο.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με τελικό σκορ 11-3, σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Μιγιούσκοβιτς, ο οποίος σημείωσε επτά γκολ, ενώ από τους φιλοξενούμενος δεν ξεχώρισε κάποιος παίχτης με την εμφάνιση του.

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας έλεγξε τα ηνία της αναμέτρησης από την πρώτη κιόλας στιγμή και ουδέποτε κυνήγησε στο σκορ, φτάνοντας σε μια εύκολη τελικά νίκη. Με τη συγκεκριμένη νίκη, πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα και ανέβηκε στους 9 βαθμούς με ρεκόρ 3-6, ενώ το Παλαιό Φάληρο από την άλλη, παρέμεινε στους 6, με ρεκόρ 2-7.

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 4-2, 2-1, 1-0

Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΝΟΓ έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ το Παλαιό Φάληρο θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Πειραιώς, σε μια αναμέτρηση εξίσου μεγάλης αγωνιστικής δυσκολίας.

 

Βαμβακάς Δημήτρης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Up