Type to search

Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αργοναύτης-ΑΟ Αγίου Δημητρίου 1-1: Άξιζαν τη νίκη οι φιλοξενούμενοι

Share

Αν και ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι φιλοξενούμενοι τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη μένοντας έτσι στην ισοπαλία που τους αδικεί.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι μεταξύ του Αργοναύτη και του ΑΟ Αγίου Δημητρίου στο “Σταύρος Μελισσουργός” μένοντας  έτσι και οι δύο ομάδες στους 12 βαθμούς και στην έκτη και πέμπτη αντιστοίχως. Στους φιλοξενούμενους όμως το αποτέλεσμα δεν άρεσε διότι με τις πολλές ευκαιρίες θα μπορούσαν να φύγουν με το διπλό από το Ρέντη. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν μόλις στο 8′ με τον Ausha ο οποίος έπειτα από μια βαθιά μπαλιά της άμυνας εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών του Αγίου Δημητρίου και με διαγώνιο σουτ στην δεξία γωνία έγραψε το 1-0 για τον Αργοναύτη. Στη συνέχεια του αγώνα οι γηπεδούχοι έπαιξαν παθητικά, κλείστηκαν στην άμυνα τους δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να κρατήσουν τη μπάλα και να κάνουν παιχνίδι. Οι παίχτες του Αγίου Δημητρίου από την άλλη είχαν τη κατοχή είχαν και τις ευκαιρίες. Τη μεγαλύτερη ευκαιρία την έχασαν όμως οι γηπεδούχοι με τον Λιάρο στο 39΄  ο οποίος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε στον αμυντικό του Αγίο Δημητρίου Παπακωνσταντίνου και πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 60΄  με τον Τσώκο ο οποίος εκμεταλεύτηκε την αδράνεια και τις καραμπόλες στην άμυνα του Αργοναύτη και με σουτ από τη μικρή περιοχή έκανε το 1-1. Οι παίχτες του Αγίου Δημητρίου είχαν και άλλες ευκαιρίες να κάνουν την ανατροπή, με την πιο σημαντική να γίνεται στο 65΄  έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοντού, ο Φουστέρης δεν μπλόκαρε τη μπάλα και ο Τσώκος από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. Έτσι έληξε και ο αγώνας με το αποτέλεσμα να αδικεί τους φιλοξενούμενους οι οποίοι είχαν τις φάσεις να κλέψουν το τρίποντο.

Συνθέσεις:

Αργοναύτης: ( Στέφανος Μεϊμαρόγλου), Φουστέρης, Σιγάλας ( 23΄), Σταματούκος, Γκόλφης, Βαρζώκας ( 65΄), Καλιακμάνης, Θεμελάκης, Πατρικάλος, Λιάρος, Ausha, Λογάρας    Αναπληρωματικοί: Ορφανός, Ρακιτζής ( 65΄), Περαικούρης, ( 65΄ ), Στανώτας, Φούτρας, Λαλαϊτής ( 23΄)

ΑΟ Αγίου Δημητρίου: (Τέλης Μελάς), Αθανασίου, Μπρέσος, Μπουρίκος, Μελάς, Παπακωνσταντίνου, Κορμπάκης, Κοντός, Στεργιάδης ( 45΄), Τοπτίδης, Τσώκος, Ζαχαρίου ( 45΄)    Αναπληρωματικοί: Ασημακόπουλος ( 45΄), Σκαλτσάς, Κατσικάς, Δρόσος, Μπέτσος ( 45΄), Γκιουλάκης, Γιαννακόπουλος

 

Δημήτρης Χούπης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *