Type to search

Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ- ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2-0: Επαγγελματική νίκη για Θύελλα, σε περιπέτειες η Αστυπάλαια

Share

Τη νίκη με 2-0 πανηγύρισε η Θύελλα Μοσχάτου κόντρα στην Αστυπάλαια Κορυδαλλού, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου, για την Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Πειραιά. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Θύελλα, σε περιπέτειες οι φιλοξενούμενοι της Αστυπάλαιας.

Η Θύελλα Μοσχάτου υποδέχθηκε στο δημοτικό γήπεδο της περιοχής την ουραγό Αστυπάλαια, επικρατώντας με 2-0 σε ένα παιχνίδι το οποίο δεν διεκδίκησε “δάφνες” ποιότητας. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητα τους και με ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο πέτυχαν και τα δύο νικητήρια τέρματα τους.

Το film της αναμέτρησης

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με συντηρική φιλοσοφία στο γήπεδο με το παιχνίδι τους στην αρχή να είναι αρκετά νωθρό. Στο 7′ οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη υποψία ευκαιρίας με τον αρχηγό της ομάδας Κωνσταντάκο να εκτελεί ένα φάουλ απο τον άξονα, περίπου πέντε μέτρα απο το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, με το σούτ του να φεύγει συρτά άουτ. Με το βολέ του τερματοφύλακα της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού, Παπαδόπουλου, οι φιλοξενούμενοι έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους σε όλο το παιχνίδι. Ο Μαρίνης ανέβηκε απο τα δεξιά, τροφοδότησε τον Τσεσμένογλου, με τον τελευταίο να μην εκμεταλλεύεται το τετ α τετ, αφού ο τερματοφύλακας της Θύελλας  Κουτρουμπάς επενέβη σώζοντας την ομάδα του.

Στο 12′ οι γηπεδούχοι πάτησαν με αξιώσεις την περιοχή της ομάδας του Κορυδαλλού με τον Σουρβίνο να πέφτει εντός αυτής. Ο διαιτητής του αγώνα κύριος Γιανναράκης υπέδειξε την εσχάτη των πεινών, όμως ο βοηθός τον ενημέρωσε ότι η απόφαση του ήταν λανθασμένη κι έτσι το πέναλτι εν τέλει δεν καταλογίστηκε. Χρειάστηκε ώρα για να απειλήσει κάποια απο τις δύο ομάδες, ώσπου στο στο 43′ ο φορ της Θύελλας, Σταμούλης , σούταρε απο πλάγια θέση στη μικρή περιοχή, σημαδεύοντας το δεξί κάθετο δοκάρι της Αστυπάλαιας, με αυτή τη φάση να είναι και η τελευταία του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε περισσότερο και οι δύο αντίπαλοι επιχείρησαν να αφοσιωθούν στο αμυντικό τους κομμάτι. Στο 50′ η Αστυπάλαια απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τρίμπου , το σούτ του οποίου απέκρουσε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ο  Κουτρουμπάς. Τρία λεπτά αργότερα ο Σουρβίνος,  που μετατοπίστηκε απο το δεξί άκρο της άμυνας στην θέση του αμυντικού μέσου, βρέθηκε απέναντι απο τον Παπαδόπουλο και εξαπέλυσε ένα αδύναμο πλασέ το οποίο δεν ήταν αρκετό ώστε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού.

Τα λεπτά κυλούσαν χωρίς ευκαιρίες και καλό ποδόσφαιρο, μέχρι το 73ο λεπτό. Η Θύελλα Μοσχάτου έλυσε το γόρδιο δεσμό με μια υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Κωνσταντάκου. Το “10” της Θύελλας, εκτέλεσε ένα φάουλ μεταξύ κέντρου και μεγάλη περιοχής απο την αριστερή πλευρά επίθεσης, με τη μπάλα να σκάει κάτω και να ξεγελάει τον Παπαδόπουλο και να καταλήγει στο βάθος της εστίας. Σαν να μην έφτανε αυτό  και με τις αλλαγές του προπονητή της Αστυπάλαιας να μη βοηθούν, η Θύελλα  πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 88ο λεπτό, με δράστη τον νεαρό Διακουμάκο, έπειτα απο υπέροχη κάθετη μπαλιά του Εξακοϊδη. 2-0 η Θύελλα και σφραγίδα στη νίκη της.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Κουτρουμπάς (Τ), Σουρβίνος, Αδελφουλάκος, Φαναρίτης, Ευαγγέλου, Φουρκάν, Χάντζαρης, Παναγόπουλος, Σταμούλης, Κωνσταντάκος(C), Σκοπελίτης

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ:  Παπαδόπουλος (Τ), Μαρίνης, Πήρρος(C), Ζάσκας, Καλήδης, Διονυσόπουλος, Κουβάτσος, Σκαρτάδος, Τσεσμένογλου, Τρίμπος, Σαρέλι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιανναράκης ΒΟΗΘΟΙ: Παπαδάμ, Γκολές

 

Ρεπορτάζ- Αναπόκριση: Γιώργος Ζαχαρίου

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *