Type to search

ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2

ΑΕΚ Β΄-Χανιά 1-0: Σπουδαία νίκη για την Β΄ ομάδα της Ένωσης, που παραμένει μια ανάσα από την κορυφή

Share

Η ΑΕΚ Β υποδέχθηκε τα Χανιά στο <<Σταύρος Μαυροθαλασσίτης>> του Αιγάλεω, συνέχισε την εξαιρετική της πορεία και πήρε μια σημαντική νίκη που την έφερε στο -1 από την κορυφή του Νότιου Ομίλου της Superleague 2. Σκόρερ στο 53ο λεπτό για την Ένωση ο Γιούσης. Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Η ΑΕΚ Β συνέχισε την αήττητη πορεία της, επικρατώντας και των Χανίων με 1-0, και βρίσκεται στο -1 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό στο Νότιο Όμιλο της Superleague 2, έχοντας μάλιστα ένα παιχνίδι λιγότερο. Οι κιτρινόμαυροι μετρούν πέντε νίκες και μία ισοπαλία, ενώ τα Χανιά γνώρισαν την πρώτη τους ήττα έπειτα από μία νίκη και 5 ισόπαλα αποτελέσματα.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι, έχοντας 3 καλές ευκαιρίες να προηγηθεί στο πρώτο 15λεπτο. Η απάντηση της Ένωσης ήρθε στο 16΄ με σουτ του Σαμπανάτζοβιτς, που μπλόκαρε με υπερένταση ο Κουτζαβασίλης. Στο 20ο λεπτό τα Χανιά έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Βασιλόγιαννης με ωραία ενέργεια και σέντρα βρήκε τον Μπαΐροβιτς, η κεφαλιά του οποίου πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Γκίνη. Στην συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου δεν συνέβη κάτι αξιόλογο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια, χωρίς να υπάρχει σκορ.

Προηγήθηκε η ΑΕΚ Β με τον Γιούση

Στο δεύτερο μέρος, η Ένωση μπήκε πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι, χάνοντας μία καλή ευκαιρία με τον Κορνέζο στο 48΄. Στο 53ο λεπτό οι κιτρινόμαυροι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Μουστακόπουλος έκανε ωραία ενέργεια φτάνοντας στην περιοχή, βρήκε τον Σταμούλη και αυτός με την σειρά του τον Γιούση, όπου με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Οι Κρητικοί σκόραραν στο 71΄ με τον Μπαΐροβιτς, με το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Τα Χανιά συνέχισαν να πιέζουν, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν κάποια καλή τελική προσπάθεια. Στο 81΄ ο Σταμούλης τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΚ Β΄ δεν απειλήθηκε μέχρι το τέλος του αγώνα και πανηγύρισε μία πολύ σπουδαία νίκη.

Οι ενδεκάδες: 

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Λάτσι, Κορνέζος, Σταμούλης (81′ Γιαννούτσος), Μιτάι, Μουστακόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Αμούρ (54′ Παρράς), Γιούσης (81′ Κάτσικας), Ε. Χριστόπουλος (68′ Τζούντα Γκαρσία), Κοσίδης (68′ Ιατρούδης).

Χανιά (Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Πατάπης, Ζιούλης, Τσαμούρης (46′ Παντεκίδης), Κογιέτε (59′ Καμαρά), Παναγιωτούδης (80′ Βασιλακάκης), Κάρλος, Τριανταφυλλάκος, Βασιλόγιαννης, Βάρκας (59′ Κόλλας), Μπαΐροβιτς.

Δημήτρης Κάππας

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *