Type to search

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων – Ο.Φ. Νέας Ιωνίας : << Λεωνίδας από ατσάλι πήρε το ντέρμπι κορυφής>>

Share

 

 

Ο Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων επικράτησε 26-14 του δεύτερου της βαθμολογίας Ο.Φ. Νέας Ιωνίας με κορυφαίους τον Αμανατίδη και τον Μπίλο και ξέφυγε στην πρώτη θέση.

 

Ο Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων νίκησε τον Ο.Φ. Νέας Ιωνίας με 26-14 στο κλειστό Καματερού , το βράδυ του Σαββάτου , για την 7η αγωνιστική της Α2 ανδρών, με τον Αμανατίδη και τον Μπίλο  να πετυχαίνουν τα 10 από τα 24 γκολ της ομάδας τους  και βρίσκεται πλέον πρώτος και με απόσταση ασφαλείας από τον δεύτερο στον Α’ υποόμιλο του 1ου ομίλου έχοντας 12 βαθμούς.

 

Αγώνας με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς μιλάμε για τους δύο πρώτους του ομίλου , οι οποίες είναι πολύ κοντά βαθμολογικά. Το ματς ξεκίνησε με καθυστέρηση 20 λεπτών λόγω προηγούμενου αγώνα.  Στο ξεκίνημα του το παιχνίδι και μέχρι τα μέσα περίπου του ημιχρόνου ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν γκολ η μία μετά από την άλλη. Με την συμπλήρωση των 20 λεπτών ο αγώνας ήταν ισόπαλος 5-5. Ωστόσο μετά το 20’ ο Λεωνίδας άρχισε να ξεφεύγει στο σκορ καθώς με 6 γκολ υπέρ του και με 1 γκολ υπέρ της Νέας Ιωνίας μέχρι το τέλος του ημιχρόνου το σκορ ανέβηκε στο 11-6 .

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεωνίδας δεν άφησε περιθώρια στους φιλοξενούμενους και με 3 γρήγορα γκολ μέχρι το 35’ ουσιαστικά τελείωσε το ματς. Στην συνέχεια του αγώνα ο Λεωνίδας  δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα κρατώντας την διαφορά ασφαλείας σε γκολ όπου είχε ήδη  διαμορφώσει. Ο αγώνας τελείωσε με σκορ υπέρ του Λεωνίδα 26-14  και έτσι οι γηπεδούχοι ανέβασαν την διαφορά από τον 2ο, Ο.Φ. Νέας Ιωνίας,  στους 4 βαθμούς στην κορυφή του ομίλου.

 

Αναλυτικά τα σκορ των 5 λεπτών: 1-0, 2-2 , 3-4, 5-5 , 8-5 , 11-6 , 14-7 , 17-8 , 19-9 , 20-10 , 22-12 , 26-14

 

Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων

ΚΟΥΣΚΟΥΛΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ (1) , ΜΑΓΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (1) , ΑΝΑΣΤΑΣΙΆΔΗΣ  (5),  ΤΣΑΓΚΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (4), ΚΑΡΑΜΑΓΚΕΛΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ (3), ΤΣΕΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (3) , ΣΟΦΙΚΙΤΗΣ ΧΡΉΣΤΟΣ , ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (1), ΠΑΝΑΡΩΤΗΣ ΘΑΝΟΣ (1), ΞΥΚΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΖΩΓΡΑΦΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ (1) , ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ , ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ , ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ , ΜΠΙΛΟΣ ΙΩΆΝΝΗΣ (5) , ΓΑΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (1)

Ο.Φ. Νέας Ιωνίας

ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΡΟΥΖΒΕΛΤ , ΓΚΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ , ΚΟΥΤΣΗΣ ΕΥΘΥΜΗΣ (3), ΤΣΑΚΟΥΛΗΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ (2) , ΔΑΝΕΖΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ (4) ,   ΑΝΤΩΝΌΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (1) , ΜΠΕΝΙΑΣ ΜΑΡΙΟΣ , ΙΑΤΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (1), ΓΚΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤΆΘΙΟΣ (2) , ΚΥΡΙΑΖΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ (1), ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΕΤΡΟΣ , ΣΗΜΙΣΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , ΓΚΟΥΛΗΣ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ

 

ΜΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *