Type to search

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ Ποδόσφαιρο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Ολυμπιακος Παοκ =Με την Αταλάντα οι ερυθρόλευκοι, με την Μιντιλαντ από την Δανία οι αετοί της Θεσσαλονίκης

Share

 

Ολυμπιακός Αταλάντα =Ένα αμφίρροπο ματς

Παοκ Μιντίτγιουλαντ=Ένας αντίπαλος που μπορεί ο Παοκ να βλέπει μακριά.

 

O Ολυμπιακός στο Γιουροπα Λίγκ για το νοκ άουτ γύρο των πλέι οφ, η κληρωτίδα έβγαλε την πάντα επικίνδυνη και φορμαρισμένη Αταλάντα.

Ένα δύσκολο παιχνίδι διότι και οι δύο ομάδες έχουν κοινά στοιχεία, έχουν περίπου την ίδια ταυτότητα. Η Αταλάντα φέτος είναι στη 3η θέση με 37 βαθμούς στο πρωτάθλημα της 3 βαθμούς για την κορυφή, ενώ στη Ευρώπη σε ένα όμιλο δύσκολο για εκείνους με την (περσινή πρωταθλητρια του Γιουροπα Λίγκ Βιγιαρεαλ, με την Μάντσεστερ Γιουναιντεντ του Ρόναλντο,και την Γιουνγκ ΜΠΟΙΣ, ήρθαν 3η θέση συγκέντρωσαν ιδιους βαθμούς με την Γιουνγκ Μποις στους 5.

Είναι μια ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, έχει αξιόλογο ροστερ, καιρο με καιρό έχει ανέβει και αποδεικνύει γιατί θεωρείται ανερχόμενη δύναμη στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Με Ιλισιτς να θεωρειται παίκτης κλειδί με εμπειρία στο σκοράρισμα, με το ανερχόμενο αστέρι της τον Ζαπατα που σε κάποια χρόνια θα πρωταγωνιστησει στη Ευρώπη, με  παικτες που παίζουν με τις εθνικές τους ομάδες.

Προπονητής της είναι ο έμπειρος Γκασπερινι με θητεία σε Ιντερ, Παλέρμο, Κροτονε, Τζενοα.

Επίσης έσπασε ρεκόρ σε μία χρόνια σκοράροντας τη σεζόν 2018-2019 98 τέρματα. Ο τρόπος που παίζει, η ταυτότητα της,το πάθος που δείχνει και το αγωνιστικό της προφιλ μόνο για εύκολη δε τη λες.

 

O Παοκ συνεχίζει το ταξίδι του και αυτός με τη σειρά του για τον νοκ άουτ γύρο των play-off, η αντίπαλός της βγήκε η Μιντιλαντ.

Η Μιντιλαντ προέρχεται από την Δανία, είναι σχετικά ούτε αδύναμη, ούτε κατ πολύ έμπειρη, Στο εγχώριο της πρωτάθλημα την βρίσκουμε στη 1η θέση με 35 βαθμούς 2 βαθμοί την χωρίζουν από τους διωχτες της. Στα ευρωπαϊκά της ματς δε μπόρεσε να περάσει από το 3ο προκριματικό με Αιντχοφεν χάνοντας με 3-0 στη έδρα της και με 1-0 στη έδρα του

Στο Γιουροπα ενα πόντο μακριά από την 2η Μπραγκα, ολοκλήρωσε το ταξίδι της μέσα από Ερυθρο Αστέρα, Μπραγκα και Λουντογκορετς.Αυτο είχε ως αποτέλεσμα να μαζέψει 9 πόντους.

Οδηγός για αυτην την αρμάδα είναι ο Μπο Χενρικσεν ένας κόουτς που γοητεύεται με τις μακρινές πάσες και αντεπίθεσεις. Του αρέσκεστε να ανοίγετε η ομάδα του ειδικά στο Β’ ημίχρονο όπου στο Α’ κάνει συντήρηση δυνάμεων με αποτέλεσμα χα εξουθενώνει την αντίπαλο σωματικά.

Ένα άσσο στο μανίκι του κρύβει ο Χενρικσεν τον Βραζιλίανο Eβαντερ έναν παίκτη που μπορεί να ξεκλειδώσει την άμυνα. Φέτος έχει σκοράρει σε Ευρώπη και πρωτάθλημα 8 γκολ, απίστευτο για ένα παιδί 22 ετών. Μπορεί το ροστερ που διαθέτει να μη τρομάζει αλλά πρόκειται για υπολογισμό αντίπαλο, που μπορεί να κάνει την ζημιά.

Πρόκειται για 2 δύσκολες ομάδες για 2 παιχνίδια που το αποτέλεσμα μπορεί να ανατραπεί, κατ σε αυτή την σειρά που έχουν φτάσει σε είναι άλλωστε τυχαίο.

Καλή επιτυχία στους 2 εκπροσώπους μας στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, να φέρουν βαθμούς στη Ελλάδα ώστε να ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *