Type to search

FINA ΠΟΛΟ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Απολλων Σμύρνης-Ολυμπιακός 7-8. Νίκη των ερυθρόλευκων απέναντι στη ψυχωμενη ελαφρα ταξίαρχια.

Share

Ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της χρονιάς νίκησε τον Απόλλων Σμύρνης στο δημοτικό κολυμβητήριο Γουδί για την 9η αγωνιστική για τον Α όμιλο Β γύρου των αντρών.

Οι περίοδοι:1η (1-1),2η(1-2),3η(2-2),4η(3-3).

Η διακύμανση:

1ο οκτάλεπτο: 1-0 Γκουσάροφ (1:46), 1-1 Γενηδουνιάς (0:01)

 

2ο οκτάλεπτο: 1-2 Γενηδουνιάς (6:46), 2-2 Χονδροκούκης (4:14), 2-3 Φιλίποβιτς (1:55)

 

3ο οκτάλεπτο: 2-4 Μπούσλιε (4:40), 3-4 Μόκκας (4:12), 4-4 Μόκκας (1:12), 4-5 Φιλίποβιτς (0:46)

 

4ο οκτάλεπτο: 5-5 Γκουσάροφ (7:09), 5-6 Γενηδουνιάς (5:36), 5-7 Γενηδουνιάς (4:15), 6-7 Γκουσάροφ (3:37), 7-7 Γούνας (2:50), 7-8 Γενηδουνιάς (2:09)

 

Απόλλων (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Γαρδίκας, Μπόκκας 2, Γωνιωτάκης, Κίτσιος, Γκουσάροφ 3, Χονδροκούκης 1, Βίσκοβιτς, Γούνας 1, Τσολακούδης, Σολανάκης, Καβουσάνος, Τουρκομένης, Κότσαρ

 

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γκίλλας, Γενηδουνιάς 5, Φουντούλης, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης, Φιλίποβιτς 2, Χρυσοσπάθης, Σύρμας, Μαθιόπουλος

 

Ό Ολυμπιακός μετά την νίκη του επί της Μπαρτσελονετα στη Ευρωλίγκα και με απουσίες δυσκολεύτηκε πολύ σε ένα αντίπαλο που φέτος αποδεικνύει ότι είναι πολύ σκληρη να πεθάνει. Οι ερυθρόλευκοι όμως αποδείξαν από τι μέταλλο είναι  φτιαγμένη.

Ό Απόλλων Σμύρνης από την άλλη μας απεδειξε γιατί είναι στη 2η θέση. Ήταν ανταγωνιστικος, ήταν δυνατός, είχε φέρει τούμπα το ματς και προηγουταν. Μάλιστα σε σημείο να πάρει και τη νίκη, αλλά λόγω εμπειρίας του Ολυμπιακόυ που είναι συνηθίσμενος σε αυτές τις καταστάσεις.

Από τον Απόλλων ξεκίνησε ο Αλαμανος, ο Γκουσαροβ, ο Σολανάκης, ο Γαλανόπουλος, ο Μόκκας, ο Γαρδίκας και ο Βισκοβιτς.

Ενώ από την ομάδα του Κυρίου Βλαχου έχουμε τον Ζερδεβα, τον Φουντούλη, τον Δερβίσης, τον Γεννηδουνιάς και τον Γκίλας.

Ό Ολυμπιακός σε ένα δύσκολο περιβάλλον λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, σε ένα ματς οπου παιζόταν πολλά με αέρα και με βροχή απέδειξε άλλη μια φορά γιατί είναι κυρίαρχος στο πρωτάθλημα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στον Απόλλωνα γιατί κοντραρίστηκε με μία από τις ισχυρότερες ομάδες, εβαλε επτά γκολ απέναντι στους ερυθρόλευκους, μπορούσε να πάρει το ματς ήταν πολύ κοντά, ήταν ίσοι με τον αντίπαλο αλλά λόγω απειρίας και λόγω ότι οι φιλόξενουμενοι ήταν λίγο παραπάνω έμπειροι σε αυτές τις καταστάσεις, πήραν την νίκη.

Ό κυρ. Δεληγιάννης προπονητής των κυανολευκων δήλωσε ότι ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι απέναντί σε μια από τις καλύτερες και ισχυρότερες ομάδες της Ευρώπης. Στις λεπτομέρειες κρίθηκε.

Επίσης κάνει αναφορά και για τις συνθήκες του παιχνιδιού επηρεάζοντας την αγωνιστικοτητα τω ομάδων.

Για θέμα τυχης ανάφερε ότι πρέπει να σαι τυχερός.

Για τέλος συνεχάρη τους παίκτες του ότι ήταν εξαιρετικοί, ήταν απίστευτοι και κάθε αγώνα θα το βλέπουμε και πιο πολύ.

 

Ό κυρ. Σολανάκης παίκτης του Απόλλων Σμύρνης έδωσε εύσημα στο Ολυμπιακό θεωρώντας τον ως την καλύτερη ομάδα και το αποδεικνύει χρόνο με χρόνο. Επιπλέον ότι τώρα κάνουν τα πρώτα βήματα σαν σύλλογος. Έχουν ένα νεανικό ροστερ. Ότι έχουν να κάνουν πάρα πολλά βήματα προόδου σαν ομάδα. Είναι περήφανος για την ομάδα, περήφανος για τα παιδιά αν και δεν πήρανε την ισοπαλία, τουλάχιστον τα παιδιά το προσπάθησαν πάρα πολύ το παλέψανε με νύχια και με δόντια. Οτι πρέπει στο δεύτερο γύρο να είναι πιο ανταγωνιστικοί να το διεκδικήσουν ακόμα περισσότερο και να το παλέψουν ακόμα περισσότερο.

Από τις ερυθρόλευκους είχα την τιμή να πάρω μια δηλώση από τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδας και του Ολυμπιακού και έναν από τους κορυφαίους προπονητές τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη αποδεικνύοντας με το έργο του τα επιτεύγματα που έχει καταφέρει τον Κυρ. Βλαχο

Μου δήλωσε ότι ήταν έξω από τα νερά τους σε δύσκολες συνθήκες, είχανε απουσίες που φάνηκαν στη ομάδα. Ο Απόλλων ήταν κυρίαρχος το πάλεψε ήταν κοντά στο σκορ. Το παιχνίδι κρίθηκε σε 2 με 3 λεπτομέρειες υπέρ τους. Σαφώς δεν επηρεάστηκαν από το ευρωπαϊκό παιχνίδι, κάνει λόγο για δύο τραυματισμούς σημαντικόυς για την ομάδα παίκτες. Αναφέρει ότι στο μυαλό τους έχουν τη Γιαντραν για την Ευρωλίγκα. Ήτανε θέμα γοήτρου, το πρωτάθλημα θα κριθεί στο τέλος και αν έχαναν δε θα τους πείραζε.

Ό κυρ Μουρικης και ο ίδιος με τη σειρά του δήλωσε ότι ήταν ένα περίεργο παιχνίδι λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών , λόγω ότι έλειπαν δύο παίκτες από την ομάδα βασικοί και αναντικαταστατοι. Ο Απόλλων ήτανε δυνατός τους είχαν κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι με μεγάλη διαφορά και για το δεύτερο αγώνα έδειξαν ότι είναι από σίδερο φτιαγμένη είναι δυνατοί φάνηκαν πάρα πολύ ανταγωνιστικοι ήταν πόντο με πόντο  να πάρουνε αυτοί τη νικη αλλά το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δεν είχαν συνηθίσει σε τέτοιου είδους υψηλές καιρικές συνθήκες, ότι ο Απόλλωνας μέσα στην έδρα του ήταν πολύ δυνατός πολύ ισχυρός. Έδειξαν  την κλάση τους, την ποιότητα τους πήραν τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουν.

Και μία προσωπική ερώτηση για ότι αν θεωρεί πως είναι το φαβορί για τη κατακτηση του πρωτάθληματος,συμφώνησε κοιτάνε παιχνίδι με παιχνίδι έχουνε μεγάλη διαφορά από τους διώκτες της και αυτό μένει να το αποδείξουμε, όχι μόνο στα λόγια αλλά και στις πράξεις.

 

 

Ό Ολυμπιακός υποδέχεται την Τρίτη στις 7 και τέταρτο στο δημοτικό κολυμβητήριο Παπαστράτειο τη Γιαντραν για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Στο εγχώριο πρωτάθλημα οι ερυθρόλευκοι υποδέχεται το Σάββατο τη Γλυφάδα ενώ ο Απόλλωνας Σμύρνης ανεβαίνει επάνω στη Θεσσαλονίκη να παίξει με τον Άρη για την 10η αγωνιστική.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *