Type to search

ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ: Με την παράδοση υπέρ του και για την αύξηση της διαφοράς από την δεύτερη ΑΕΚ (19:30)

Share

Με το παιχνίδι Ολυμπιακός – Άρης κλείνει η αυλαια του πρώτου γύρου για την Σουπερλιγκ Interwetten με τους ερυθρόλευκους να έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν κι άλλο την διαφορά τους απο την δεύτερη ΑΕΚ που γκέλαρε στην λίμνη της Τρίπολης.

Χθες η ΑΕΚ εξήλθε ισόπαλη 0-0 σε ένα πολυ κακό αγωνιστηκό χωρο λογο της ασταμάτητης βροχής και έτσι δίνεται η ευκαιρία στον Ολυμπιακό να ανοίξει περισσότερο την ψαλίδα απο τον μοναδικό αντίπαλο που έχει στο δρομο για το πρωτάθλημα αυτή την στιγμή. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει απο την Αμβέρσα, ίσως με την χειρότερη φετινή του εμφάνιση και θέλει να αφήσει πίσω του το ματς αυτό με μια νίκη απέναντι σε ένα παρα πολύ καλό και φορμαρισμένο αντίπαλο την τελευταία περίοδο όπως είναι ο Άρης.

Σε αλλαγές οπως όλα δείχνου θα προχωρήσει ο Πέδρο Μάρτινς σε σχέση με το ματς της Πέμπτης.Σενάρια για φανέλα βασικου σε Πιερ Κουντέ, Αγκιμπου Καμαρά και Ελ Αραμπι  έδειξε η τελευταία προπόνηση του Σαββάτου. Σημαντίκο να αναφέρουμε οτι εκτός αποστολης παρέμεινε ο Βαλμπουενά με τις ενοχλήσεις στην γάμπα να μην υποχωρούν. Εκτός επίσης είναι και ο Καρμπόβνικ με τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Ένας αλλος παράγoντας που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για το αποψινό παιχνίδι είναι η παράδοση που έχουν απέναντι στου Θεσσαλονικείς. Τα τελευταία επτά παιχνίδια που έδωσαν οι δύο ομάδες σε πρωτάθλημα και κύπελλο με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, οι ερυθρόλευκοι μετράνε έξι νίκες και μολις μια ισσοπαλια στο περσινό 1-1.

Η νίκη λοιπόν στο λιμάνi είναι κάτι παραπάνω απο αναγκαία  και το ξέρει και ο προπονητης αλλά και οι ποδοσφαιριστες του Ολυμπιακού πάρα πολύ καλά.

 

 

ΔΑΝΙΗΛ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *