Type to search

NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι επιλογές του Φαν’τ Σχιπ κόντρα στην Σουηδία

Share

Η Εθνική Ελλάδος έχει βρει τον καλό της εαυτό και απόψε (12/10 21:45 OPEN TV/ COSMOTE Sport) αναμένεται να τα δώσει όλα κόντρα στην Σουηδία, προκειμένου να πάρει τους τρεις βαθμούς και να κρατήσει «ζωντανή» την πρόκριση στο Μουντιάλ.

Από ότι φαίνεται, ο Φαν’τ Σχιπ δεν σκοπεύει να αλλάξει το 3-4-3 το οποίο επιλέγει στα τελευταία παιχνίδια ενώ τις τελευταίες ημέρες υπήρχε ένα ερωτηματικό αναφορικά με το ποιος εκ των Σταφυλίδη και Πούγγουρα θα πάρει την θέση του τιμωρημένου Τζαβέλλα. Όπως όλα δείχνουν, ο Κώστας Σταφυλίδης αναμένεται να ξεκινήσει βασικός με την υπόλοιπη ενδεκάδα να μην παρουσιάζει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην Σουηδία. Ο Σταφυλίδης θα αγωνιστεί με τους Χατζηδιάκο και Μαυροπάνο στην άμυνα, με τον Βλαχοδήμο να υπερασπίζεται για ακόμη μία φορά τα «γαλανόλευκα» γκολπόστ.

Ο Ανδρούτσος από τα δεξιά και ο Τσιμίκας από τα αριστερά θα πάρουν όλη την πλευρά αντίστοιχα, ενώ στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Μπουχαλάκη θα ξεκινήσει και πάλι ο Μανώλης Σιώπης. Μασούρας και Μπακασέτας θα έχουν ελεύθερο ρόλο στη μεσοεπιθετική γραμμή και ο Παυλίδης θα είναι και πάλι στην κορυφή της επίθεσης.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Συλλέκτης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *