Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Τσάμπιονς Λιγκ: Ποδοσφαιρική “λάμψη” στην Πόλη του Φωτός

Share

Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι διασταυρώνουν τα ξιφη τους στο Παρκ Ντε Πρενς (28/9, 22:00) και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα σε αυτό το πολύ μεγάλο παιχνίδι που ξεχωρίζει από την αποψινή βραδιά του Τσάμπιονς Λιγκ για την 2η αγωνιστική των ομίλων. 

Οι Παριζιάνοι αναζητούν την πρώτη τους ευρωπαϊκή νίκη για φέτος μετά την εκτός προγράμματος ισοπαλία με την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο όπου “κόλλησαν” στο 0-0. Με παρόντες όλα τα μεγάλα της αστέρια (Εμπαπέ, Νειμάρ, Ράμος εκτός μόνο ο Ντι Μαρία) συμπεριλαμβανομένου και του Λιονέλ Μέσι που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, η ομάδα του Εμανουέλ Ποκετίνο καλείται να δείξει ένα θετικό πρόσωπο στο πρώτο ουσιαστικά μεγαλό ματς της σεζόν.

Από την άλλη πλευρά οι Πολίτες έχοντας μία θεαματική εμφάνιση στην 1η αγωνιστική σκοράροντας έξι τέρματα μεν απέναντι στην Λειψία αλλά έχοντας τρωτά σημεία στα μετόπισθεν (νίκη με 6-3), καλούνται να δείξουν το κυριαρχικό στυλ ποδοσφαίρου που τους αρέσει να παίζουν και να παραμείνουν αήττητοι για ακόμη ένα παιχνίδι της φετινής σεζόν. Ο Πεπ Κουαρδιόλα δεν θα έχει απουσίες πέρα του γνωστού Γκιντογκάν.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας (28/9) ξεχωρίζει το Μίλαν – Ατλέτικο και το Πόρτο – Λίβερπουλ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 2η αγωνιστικής: 

19:45 Άγιαξ – Μπεσίκτας 

19:45 Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ίντερ 

22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι 

22:00 Πόρτο – Λίβερπουλ 

22:00 Μίλαν – Ατλέτικο Μαδρίτης 

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Σερίφ 

22:00 Ντόρτμουντ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 

22:00 Λειψία – Μπριζ 

Επιμέλεια: Νώντας Τσαρτσάλης

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *