Type to search

EURO 2020 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίρνει εξιτήριο ο Έριξεν

Share

Ο Κρίστιαν Έρικσεν υπεβλήθη σε πετυχημένη εμφύτευση βηματοδότη και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο από την κλινική όπου νοσηλεύεται.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι έτοιμος να πάρει εξιτήριο από την κλινική Rigshospitalet στην οποία δέχθηκε περίθαλψη όλο αυτό το διάστημα μετά από την στιγμή της κατάρρευσής του στον αγώνα με την Φινλανδία το προηγούμενο Σάββατο (12/06).

Ο Δανός άσος της Ίντερ υπεβλήθη σε πετυχημένη επέμβαση βηματοδότη και ολοκλήρωσε όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις που έδειξαν πως δεν πάσχει από κάποια καρδιακή βλάβη ή άλλο ιατρικό πρόβλημα.

Οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν πως ο Έρικσεν θα παραμείνει στην πατρίδα του τουλάχιστον για 1 μήνα ακόμα, ώστε να ξεκουραστεί και να περάσει το πρώτο στάδιο της σωματικής και ψυχολογικής αποκατάστασης, πριν επιστρέψει στο Μιλάνο και δεχθεί ιατρική παρακολούθηση από τους ανθρώπους της Ίντερ.

«Είμαστε χαρούμενοι που είναι καλά, όμως δεν είναι όλα ρόδινα. Ο Κρίστιαν περνάει και θα περάσει μερικές δύσκολες εβδομάδες και ακόμα δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε. Το μόνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως είμαστε δίπλα του για ότι χρειαστεί. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να τον βλέπουμε να χαμογελάει», ήταν τα λόγια του Δανού εκλέκτορα, Κάσπερ Χιούμλαντ για την κατάσταση.

Ηλίας Λιακόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *