Type to search

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζέκα: “Απίστευτη η υποστήριξη του κόσμου της Δανίας και της Ελλάδος”

Share

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε στο κανάλι της ομάδας του, της Κοπεγχάγης FC, αναφέροντας κυρίως το πως περνάει τον τραυματισμό του, πως τον αντιμετώπισε τις πρώτες μέρες (υπέστη ρήξη χιαστού προ ολίγων ημερών και χθες υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση) και μίλησε για την στήριξη του κόσμου στο πρόσωπο του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας χαφ: «Δεν είναι εύκολο. Δεν μπορώ να πω ψέματα. Γνωρίζω ότι οι άνθρωποι με συμπαθούν, αλλά δεν περίμενα τόσο μεγάλη υποστήριξη. Από όλους στη Δανία και από όλους στην Ελλάδα. Τελικά, είναι αυτό που μετράει όταν παίζεις ποδόσφαιρο. Φυσικά, οι τίτλοι είναι επίσης σημαντικοί, αλλά το να βλέπεις ανθρώπους να σε υποστηρίζουν τόσο πολύ , αυτό είναι κάτι που σου δίνει περισσότερη δύναμη. Η καρδιά μου είναι γεμάτη αγάπη. Δεν έχω λόγια γι αυτούς τους ανθρώπους. Θέλω μόνο να πω ευχαριστώ και ότι είμαι πολύ χαρούμενος γι ‘αυτό»

Η ομάδα της Δανίας ανέφερε: “Ο αρχηγός Zeca είναι σίγουρος και έτοιμος για πολλούς μήνες αποκατάστασης μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο. Τον πήραμε συνέντευξη αμέσως μετά την επέμβαση χθες – ακούστε πώς νιώθει τώρα, τι σκεφτόταν όταν συνέβη και πώς βίωσε τη μεγάλη υποστήριξη από όλους τους φίλους της Κοπεγχάγης. Καλή ανάρρωση, αρχηγέ!”

Επιμέλεια: Νώντας Τσαρτσάλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *